Tiket za veče (subota, 04.02.2023)

tiket dana

Po dobrom starom običaju da pregledamo preostalu ponudu. Kvote ne bi trebalo da budu drugačije večeras.

Betis – Selta – 1 @ 2.20 u Meridianbet

Andalužani nisu uspeli da zaustave Barselonu u odloženom meču i tako učine uslugu, pre svega, Realu iz Madrida. Bio je to drugi poraz Betisa od Barse u kratkom vremenskom intervalu pošto su prethodno izgubili u polufinalu Super kupa u Rijadu, doduše tada tek posle penala. Pošto su ispali i iz Kupa Kralja, La Liga im je, uz Ligu Evrope, jedino preostalo takmičenje. Borba za plasman u Ligu šampiona se nastavlja, moraće da prestignu jednu od dve ekipe ispred njih, Atletiko ili Sosijedad, ali je u igri i Viljareal. Selta je tek na 16.mestu, samo bod imaju više od Kadiza, prvog tima ispod crte. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija kvota 2.20.

Ren – Lil – 1 @ 2.50 u Meridianbet

Ren i Lil su jedan pored drugog na tabeli, ali domaćin ima prednost od pet bodova, što u ligi kakva je francuska nije zanemarljivo. Želja i jednih i drugih je novo učešće u Ligi šampiona, ali za dva upražnjena mesta, pošto je jedno rezervisano za Pari Sen Žermen, takmiče se i Marsej, Lans i Monako. Ukoliko bi Lil izgubio na Roazon Parku, verovatno bi se oprostio od elitnog takmičenja, a njihov najveći probelm su utakmice na strani. Za to vreme Ren je neprikosnoven kao domaćin, pobedili su na poslednjih deset utakmica na svom terenu, a između ostalih u Renu su pali i šampioni iz Pariza. Zato je naš predlog jedinica, za koju je koeficijent u kladionici Meridianbet 2.50.

Sent Trojden – Kortrajk – T12+ @ 1.99 u Meridianbet

Sent Trojden nije dobio dva prethodna meča na svom terenu, ali su mu rivali bili Klub Briž i Gent, mngo jači nego što je to Kortrajk koji ove večeri dolazi na Daio Vasabi. Gosti će se grčevito boriti za opstanak, trenutno su van zone ispadanja ali bi lako mogli da skliznu u nju posle dva, tri loša rezultata. Nisu maksimalno iskoristili činjenicu da su im u goste dolazile dve najslabije ekipe, pa su posle pobede nad Serengom igrali 2:2 u prošlom kolu protiv Ostendea. Da su slavili, sada bi mnogo rasterećenije putovali i grali u Yent trojdenu. Ovako je naš predlog domaćin daje dva gola, Sent Trojden se bori za plej-of, odnosno za mesto u Evropi, a za T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.99.

Sent Galen – Servet – GG3+ @ 1.91 u Meridianbet

Domaćin je loše počeo drugi deo sezone u švajcarskoj Super ligi i u dva odigrana kola osvojio je samo jedan bod. Veće je izznenađenje što je Sent Galen postigao samo jedan gol u duelima protiv Bazela i Ciriha, s obziorm da su posle lidera Jang Bojsa ubedljivo najefikasiniji tim prvenstva. Priliku da poprave utisak imaće u meču sa Servetom, ekipom koja igra odlično ove sezone. Tim iz Ženeve je igrao samo jednom u 2023. godini, remizirali su 2:2 protiv Siona na svom terenu. Ovo je i borba za drugo mesto, pored ova dva tima u igri za nezvaničnu titulu vicešampiona je i Lugano. U prva dva međusobna duel aove sezone nije bilo mnogo golova, ali sada verujemo da hoće. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.91 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 20.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.