PREUZMI NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE I POKRENI ZABAVU: Meridian časti i na tvoj račun uplaćuje 2.000 RSD + 200 SPINOVA!

Registruj se, preuzmi bonus i – zabava može da počne!

Nedelja je dan za odmor, ali i za zabavu.

Verujemo da se za prvu stavku možete sami pobrinuti, ali ako želite da poslednji dan vikenda malo „začinite“ i učiniti uzbudljivijim – vreme je da posetite stranicu meridianbet.rs!

Zašto? Zato što je Meridian poznat kao mesto zabave i to zabave koja ne prestaje! Naime, ukoliko volite sport i online kladjenje – na pravom ste mestu, jer ćemo vam u narednim redovima objasniti šta je to što vas čeka u najboljoj kladionici u regionu!

Za početak, svako ko se registruje na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, autimatski dobija fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i 200 SPINOVA!

Pa, ukoliko pored sporta i kladjenja volite i da zavrtite spinove i siprobate nove live/dealer igre – Meridian je pravo mesto za vas!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Kada izaberete svoje favorite i odigrate tiket uz pomoć najvećih kvota, na raspolaganju vam je još 200 SPINOVA za igru Maya’s Treasure.

Dakle, sportska kladionica Meridian spremila je fantastičan set bonusa, koji vam otvara brojne opcije i garantuje ludu zabavu!

Iskoristite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE u roku od 24 ČASA od trenutka registracije, a ono što je važno da znate jeste da ga možete iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

A, nakon toga – zavrtite POKLON SPINOVE! Zaigrajte slot Maya’s Treasure i pomozite mladoj arheološkinji da dođe do čuvenog blaga Eldorada!

Sve je spremno za novu zabavu!

NOVO U MERIDIANU – NIKAD ISPLATIVIJE IGRATI TIKETE PUTEM APLIKACIJE: Iskoristi sjajnu akciju! U Meridianu te svakog dana čeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.