Tiket dana (nedelja, 05.02.2023)

Tiket dana

Nekoliko velikih derbija očekuje nas danas, ali to nije ni mali delić ponude koja nas očekuje. Kvote iz tiketa važile su u momentu pisanja teksta.

Galatasaraj – Trabzon – 1,2+ @ 1.95 u Mozzartbet

Po nama, na ovom meču bi mogla da se izvrši i primopredaja titule. Jedan uslov je već ispunjen, Trabzon ne može da odbrani naslov šampiona koji je prethodne sezone nadmoćno osvojio. Što se Galate tiče oni još nisu toliko blizu peharu, ali prednost od šest bodova ispred Fenerbahčea nije zanemarljiva, pogotovo jer najveći rival često kiksira u poslednje vreme. Galatasaraj je vezao 14 uzastopnih pobeda, računajući i kup i Super ligu. Poslednji poraz doživeli su polovinom oktobra, a od nastavka sezone pobedili su na svim mečevima. Trabzon je u veoma promenjivoj formi, ili pobeđuju ili gube, a na strani nisu dobili na pet prethodnih gostovanja u Super ligi. Oni će pokuašti da urade nešto u Evropi ovog proleća pošto je veliko pitanje hoće li igrati u nekom evropskom kupu na jesen Trabzon je 6. na tabeli, ali ima samo dva boda manje od trećeplasiranog Bašakšehira. Pored pobede Galatasaraja očekujemo i bar dve lopte u mreži tima sa obale Crnog mora. Za 1,2+ kvota je 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Rojal Union – Varegem – 1,2+ @ 1.57 u Mozzartbet

Vicešampion Belgije je u odličnoj formi i samo mogu da žale zbog lošeg starta sezone i dozvoljavanja Genku da im ovoliko odmakne. S obzirom da je Genk počeo da gubi bodove u drugom delu sezone, da je ostao bez nekih važnih igrača ove zime, nije sve izgubljeno za Rojal Union. Tim iz Brisela prišao je lideru na sedam bodova zaostatka, a toliko su oni prosuli u plej-ofu prošle sezone kada ih je prestigao Klub Briž. Može se dogoditi da se Varegem i Rojal Union susretnu i u finalu kupa, ali je to manje verovatno posle prvih polufinalnim mečeva u ovom takmičenju. Sent Žil je slavio protiv Antverpa sa 1:0 i ima lepe šanse da uđe u bitku za trofej, ali je Varegem na svom terenu izgubio od Mehelena sa 2:1 i trebaće mu pravi podvig u revanšu. Varegem je u zoni ispadanja i to mu je najveća briga u ovom trenutku. Rojal Union je dobio prethodna tri meča protiv ovog tima, dakle sve koje su odigrali u Župiler ligi pa će i četvrti. Naš predlog je 1,2+ sa kvotom koja u kladionici Mozzartbet iznosi 1.57.

Groningen – Tvente – 2,2+ @ 1.97 u Mozzartbet

Crni dani stigli su za ekipu Groningena. Žestoko se ovaj tim bori za opstanak, ali navijači više nemaju strpljenja za posrtanja svojih ljubimaca. Izazvali su prekid meča sa Kamburom u finišu, ali ni to ništa nije promenilo i doživeli su poraz od direktnog konkurenta. Poraženi su prošle sedmice od još jednog tima koji se bori za opstanak, u Volendamu su izgubili sa 3:2. Sada Groningen ima sedam uzastopnih poraza u Erediviziji i preuzeli su ”fenjer”. Imaju samo 12 bodova iz 19 utakmica i boriće se sa Kamburom, Emenom i Volendamom da izbegnu tri poslednja mesta. Tvente je u vrhu tabele, nisu uspeli da pobede Fejnord na svom terenu i tako smanje razliku u odnosu na lidera koja je ostala šest bodova. Ekipa iz Enšedea je sada na 5. mestu i pokušaće da ostane u igri za titulu do samog finiša. Tvente je favorit u Groningenu, a pored dvojke predlažemo i dva gola gostiju. Za 2,2+ koeficijent iznosi 1.97 u kladionici Mozzartbet.

Atromitos – AEK – x2,0-2 @ 2.05 u Mozzartbet

Gosti su preuzeli lidersku poziciju u grčkoj Super ligi i to nije nešto što nismo očekivali. Jasno je bilo da Panatinaikos nije onaj tim iz jesenjeg dela sezone, da je Olimpijakos zaostao, a da PAOK prečesto kiksira. Sada AEK ima 47 bodova, dva više od Panatinaikosa, a po pet od PAOK-a i Pirejaca. Ekipa iz Atine je vezala četiri prvenstvene pobede a istovremeno je stigla i do polufinala kupa u kome će se sastati sa Olimpijakosom. Gostovanje kod Atromitosa u atinskom predgražu Peristeriju moglo bi da bude veoma teško za ”žuto-crne”. Domaćin je bez poraza u četiri prethodna kola, a poslednja tri okončali su rezultatom 1:1. Među ta tri rivala bio je i Olimpijakos, a time što su mu oduzeli dva boda učinili su uslugu i AEK-u. U prvom delu sezone AEK je slavio na svom terenu 1:0, a dobio je i tri međusobna duela pre tog. Atromitos nije dao gol AEK-u već 270 minuta i taj niz bi mogao da se nastavi. Naš predlog je dupla šansa na gste uz mali broj golova, a za x2,0-2 kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 12.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.