Tiket dana (ponedeljak, 06.02.2023)

Tiket dana

Posle uzbudljivog vikenda često se dešavalo da se tiketi pogađaju ponedeljkom. Ponuda je sasvim dobra. Kvote su bile aktuelne u momentu pisanja teksta.

Monca – Sampdorija – 1 @ 1.79 u CircusBet

Debitanta u Seriji A pokazao se mnogo žilavijim nego što se to pretpostavljalo. Ipak, čim je u Moncu ušao Galijani, znalo se da to nije projekat za jedno leto. Sada je Monca tim iz sredine tabele, verovatno ove sezone i ne može više od toga ali će i dalje imati rezultate kakva je prošlonedeljna pobeda nad Juventusom u Torinu. Tim iz Lombardije je bez poraza u 2023. godini u Seriji A. dva puta su pobedili i tri puta remizirali, a jedini neuepeh dogodio se u Kupu Italije kada su izgubili od Juventusa, s kim su igrali dva puta u samo deset dana. Za Sampdoriju vreme polako ističe, čak i da se ne ostvare najave oko oduzimanja bodova timu iz Đenove. Ekipa iz poznate luke je pretposlednja na tabeli sa samo 9 osvojenih bodova, a prvi tim iznad crte ima toliko bodova više. Tim Dejana Stanokovića je vezao pet peraza, četiri u prvenstvu i jedan u kupu, a na tih pet mečeva nisu dali nijedan gol. Mali su im izgledi i u Monci, za njih je ovo poslednji krug. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.79.

Rajo Valjekano – Almerija – GG3+ @ 2.34 u CircusBet

Pčelice igraju nekako sigurnije van svog Valjehasa. Rajo Valjekano je na prethodna tri meča na svom terenu uzeo samo bod, do su na strani na poslednja tri meča uzeli sedam bodova. Dve prethodne utakmice dobili su minimalnim rezultatom u Valjadolidu i Viljarealu i sada su na deobi 8. mesta sa samo dva boda manje od petoplasiranog Viljareala. Možda je dolazak Almerije pravi trenutak da se zabeleži i pobeda na domaćem terenu ali ne smemo prenebregnuti činjencu da Andalužani igraju dosta dobro u poslednje vreme i na pet prethodnih mečeva imaju samo jedan poraz. Problem je što imaju samo jednu pobedu u tom intervalu i to u prethodnom kolu protiv Espanjola u Almeriji. Na strani je povratnik u elitu igrao loše od starta sezone, još uvek nemaju pobedu u gostima, ali su na dva prethodna meča na strani odigrali nerešeno u Kadizu i Valensiji. Almerija zna da bude ubojita u gostima, ima odličan kontranapad i verujemo da može ugroziti Rajo Valjekano. U prvom delu sezone Almerija je pobedila Rajo sa 3:1. Naš predlog su i sada golovi, a za GG3+ koeficijent iznosi 2.34 u kladionici CircusBet.

Blekburn – Vigan – 1 @ 2.00 u CircusBet

Roversi su imali odličan start sezone, onda je usledila kriza i sada ponovo Blekburn igra u skladu sa svojim mogućnostima. Od direktnog ulaska u Premijer ligu nema ništa, Barnli i Šefild junajted su se već dosta odvojili, ali borba za plej-of je svakako realnost Blekburna. Pred ovaj meč su na šestom mestu, ali bi ih pobeda u duelu u Viganu prebacila na petu poziciju. To što imaju samo pet bodova manje od trećeplasranog Midlzboroa i dve utakmice manje od njih, znači da bi lako mogli i na treće mesto. Vigan Atletik je na poslednjem mestu. Imaju samo 25 bodova ali daleko od toga da su bez šansi za opstanak. Prvi tim iznad crte, a to je u ovom momentu Kardif, ima samo četiri boda više i dve utakmice više. Za Vigan je veoma važno da dobija mečeve sa direktnim konkurentima, ali i da počnu da pobeđuju posle sedam kola bez trijumfa. U prethodne četiri utakmice čak tri puta su igrali protiv Lutona, dva puta u FA kupu i jednom u Čempionšipu i nisu dobro prošli. Blekburn je apsolutni favorit, mada je Vigan slavio u prvom meču na svom terenu. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 8.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.