Tiket dana (utorak, 07.02.2023)

Tiket dana

Narednih dana nećemo imati prebogatu ponudu, ali možda je baš ta činjenica šansa da se pametno izabere. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u momentu sastavljanja.

Barnli – Ipsvič – 1 @ 1.92 u Mozzartbet

Klaretsi su jednom nogom već u Premijer ligi, i to posle samo jedne sezone u Čempionšipu. Igraju sjajno u prvenstvu i iza sebe imaju neverovatan niz od 9 uzastopnih pobeda. Vensan Kompani radi odličan posao na klupi Barnlija. Bivši as Sitija i trener Anderlehta gradi ime na Ostrvu i ne sumnjamo da će ga uskoro tražiti i mnogo slavniji klubovi. Klaretsi su u subotu slavili u Noriču sa 3:0, od drugoplasiranog Šefild junajteda imaju sedam bodova više, a od Midlzboroa čak 17 uz utakmicu manje. To jednostavno ne mogu da ispuste. Zato će pokušati da urade nešto više u FA kupu. Do sada su izbacii jednog premijerligaša, slavili su u Bornmutu, a u prvom meču protiv Ipsviča bilo je 0:0. Sada se na Turf Muru igra ponovljeni duel i svakako da je Barnli favorit u okršaju sa trećeplasiranim timom Lige 1. Gostima je mnogo važnije da se vrate u Čempionšip, i to im je prevashodni cilj. U prošlom kolu Ipsvič Taun je eliminisao jednog drugoligaša, slavili su protiv Roterama sa 4:1. Ovde bi jedinica trebalo da dođe, a za pobedu domaćina kvota je u kladionici Mozzartbet 1.92.

AZ Alkmar – Utreht – GG3+ @ 2.05 u Mozzartbet

Pre samo deset dana ove dve ekipe su se sastale na istom mestu u prvenstvu Holandije. Odigrale su spektakularan meč, sigurno meč sezone, i to ne samo u Holandiji. Rezultat je na kraju glasio 5:5, i teško je reći ko je njime bio zadovoljniji, ali je prava šteta što su timovi za takvu utakmicu ”nagrađeni” samo po jednim bodom. AZ je ekipa koja se bori za titulu, i gubitak ta dva boda može mnogo da ih košta, pogotovo jer su prošlog vikenda ostali bez trijumfa i na gostovanju kod slabog Volendama. Za vodećim Fejnordom zaostaju dva boda, a da su uzeli više od dva u prethodna dva meča sada bi oni bili lideri. Utreht je na 7. poziciji i oni se bore za izlazak u Evropu. Šansu za to imaju i kroz kup, ovo je utakmica osmine finala ovog takmičenja i do ove faze ekipe nisu imale težih ispita protiv nižerazrednih timova. Ovo je njihov treći duel ove sezone, u Utrehtu je slavio Az sa 2:1, a u revanšu se dogodio onaj vatromet golova. Kad je pre deset dana palo deset golova, može sada barem tri, uz obavezu da se tresu obe mreže. Za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.05.

Ajntraht – Darmštat – GG3+ @ 1.98 u Mozzartbet

U osmini finala nemačkog DFB kupa igra se komšijski derbi. To što je gost član Cvajte ne mora ništa da znači, pogotovo jer Darmštat ima velike šanse da od jeseni ponovo bundesligaš. Ovaj tim iz gradića blizu Frankfurta je ubedljivi lider Cvajte, drugoplasiranom Hamburgeru beži dva, a trećeplasiranom Hajdenhajmu šest bodova. U prvih 19 kola samo su jednom izgubili a i to se dogodilo još u prvom kolu u Regenzburgu. Sada su u seriji od 18 utakmica bez poraza i neće biti iznenađenje ako budu uspešni i u bankarskom centru Evrope. Ajntraht takođe igra sjajno, oni nisu izgubii od kraja oktobra, a uporedo sa Bundesligom i DFB kupom igraju u Ligi šampiona, u kojoj su prošli u osminu finala i čeka ih dvomeč sa liderom italijanske Serije A Napolijem. Razlika među timovima postoji, ipak ih deli jedan rang, ali nemojte potceniti motiv gostiju koji će takođe imati veliku podršku sa tribina. Zato predlažemo golove, a smatramo da će ih biti na obe strane. Za GG3+ kvota je 1.98 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.