SREDA JE DAN ZA NAJVEĆE KVOTE: Tri utakmice koje ne smete propustiti i nove igre za šampionski tiket!

Ove srede imamo tri vrlo uzbudljive utakmice, ispratite ih u Meridianu!

Navikli smo da je sreda dan za Ligu šampiona, ali dok se elitno fudbalsko takmičenje ne nastavi – možemo se zabaviti još nekim vrlo interesantnim utakmicama, koje se igraju širom sveta.

A, kada se na to doda i vrhunska ponuda koju donosi sportska kladionica Meridian – jasno je da je zabava zagarantovana! Pa, ko još ne voli da spoji lepo i korisno, odnosno fudbal i tiket koji mu može doneti milione?!

Upravo zato – tu je Meridian. Najbolja kladionica u regionu ti poklanja fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od čak 2.000 RSD i to BEZ USLOVA, a uz to – sada već tradicionalno donosi i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Na tebi je samo da se registruješ na meridianbet.rs, preuzmeš bonus i prepišeš tiket.

Pa, hajde da vidimo šta nas to čeka ove srede:

MANČESTER JUNATED – LIDS, kec 1.50

Sreda, 21:00

Nije vikend, ali Premijer liga nam donosi zaostalu utakmicu osmog kola, u kojoj se sastaju Mančester junajted i Lids, u borbi za vredna tri boda.  „Đavoli“ su se popeli na treće mesto na tabeli, uz samo tri boda zaostatka u odnosu na gradskog rivala – Siti i ovom pobedom na svom terenu bi mogli i da se izjednače.

Sa druge strane, Lids je izvan zone ispadanja, ali i dalje nije siguran, jer ima isti broj bodova kao i Everton i samo jedan više od Bornmuta, pa je još uvek u velikoj opasnosti. Ono što goste takođe može da brine jeste i sjajna trenutna forma Junajteda, koji je u seriji od četiri pobede (računajući sva takmičenja), a poslednji put je, čak i očekivano, poražen od Arsenala, koji je prvi na tabeli.

Bilo kako bilo, jasno je da su izabranici Erika Ten Haga favoriti u ovom duelu, a Meridian donosi kvotu 1.50 na pobedu „Đavola“, dok je kvota na potencijalni trijumf Lidsa 6.20, a nepopularni iks je 4.70.

Ono što je posebno interesantno jeste što je Meridian pripremio novo iznenađenje za sve fanove TOP LIGA, pa tako sada pored osnove ponude – stiže i specijal sa novim, fantastičnim igrama i još boljim kvotama! Da li ćemo videti penal na poluvremenu, ko prvi postiže gol, da li ćemo videti autogol, da li će sudija gledati VAR…? Na sve to se možete kladiti i upotpuniti svoj fudbalski tiket!

AL AHLI – REAL MADRID, dvojka 1.30

Sreda, 20:00

 Večeras nas očekuje i polufinale Svetskog klupskog prvenstva, a u njemu se sastaju Al Ahli i veliki Real Madrid. Morao je Al Ahli da prođe i Oukland Siti i Sijetl Sanders da bi došao do Madriđana, dok se u drugom polufinalu sastaju Flamengo i Al Hilal.

Biće vrlo interesantno, to je sigurno, a ono što je posebno zanimljivo – do sada nikada nismo gledali duel Al Ahlija i Real Madrida. Ako pogledamo rezultate u prezhodnih nekiliko utakmica, verovali ili ne – možemo da konstatujemo da je Al Ahli u sjajnoj formi i da ne zna za poraz još od avgusta 2022. godine. Od tada imaju 19 pobeda i četiri remija, ali ne i poraz.

Sa druge strane, Madriđani igraju promenljivo, pa smo nedavno videli poraz od Majorke, kao i remi protiv Real Sosijedada, ali naravno – jasno je ko je ovde favorit. Ne može se mnogo liga meriti sa Primerom, tako da Madriđani to moraju da opravdaju i u ovom duelu.

Kvota na njihovu ponudu je 1.30, dok je kvota na potencijalni trijumf Al Ahlija čak 9.00.

SANDERLEND – FULAM, dvojka 1.85

Sreda, 20:45

Selimo se ponovo u Englesku, tamo nas večeras očekuje i šesnaestina finala FA Kupa, u kojoj se sastaju Sanderlend i Fulam. Aleksandar Mitrović i drugovi su nedavno dobili pojačanje u vidu Saše Lukića, a da li će već sada dobiri priliku da pokaže šta zna – ostaje da vidimo. U prvoj utakmici ova dva tima rezultat je bio 1:1, pa se utakmica praktično ponavlja.

Mitrović u prvom meču nije uspeo da se upiše u strelce, a da li će večeras biti uspešniji? Kristofer Rig, petnaestogodišnjak koji je u prvoj utakmici ušao u igru 86. minutu, u 92. je postigao gol za Sanderlend, ali je on poništen zbog ofsajda koji je naknadno dosuđen.

Ubrzo nakon toga na drugoj strani se istakao Antoni Paterson, fenomenalni golman gostujuće ekipe. Golove na ovoj utakmici su postigli Džek Klark u šestom minutu za Sanderlend i Tom Kerni u 61. minutu za Fulam.

Dakle, bilo je vrlo dramatično, a da li će tako biti i večeras? Bukmejkeri Meridiana prednost daju Fulamu, pa je tako kvota na njihovu pobedu 1.85, dok je kvota na pobedu Sanderlenda 3.90.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Dakle, sve je spremno za vrlo uzbudljivu fudbalsku sredu, na vama je samo da uživate u igri!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.