Tiket dana (sreda, 08.02.2023)

Tiket dana

Kupovi su i dalje u centru pažnje, a biće dosta zanimljivih utakmica. Kvote iz tiketa važile su u trenutku njegovog sastavljanja.

Sanderlend – Fulam – GG3+ @ 2.11 u Meridianbet

Kolibari nisu uspeli da pobede Crne mačke na svom Krejven Kotidžu, a može se slobodno reći da su izbegli poraz. Sanderlend je dominirao većim delom meča, pa ni ulazak Mitrovića i još nekih igrača u finišu nije promenio ništa. Drugoligaš sada ima priliku da na svom terenu izbori plasman u osmini finala FA kupa, ali nećemo prenebregnuti činjenicu da je Fulam rang iznad Sanderlenda. U petak je londonski tim odigrao bez golova na Stamford Bridžu protiv Čelsija, koga su nedavno pobedili na svom terenu. Rezultati Fulama nikako nisu slučajni i možda je FA kup šansa da odu daleko i urade nešto veliko. Sanderlendu je najbitnije da pokušaju da uđu u plej-of u Čempionšipu, a u subotu su remizirali sa Milvolom u gostima. Nije bilo mnogo golova u prvom okršaju ova dva rivala ali je šansi bilo dosta. Ako napadači sada budu raspoloženi igra GG3+ morala bi da dođe kao od šale. To je i naš predlog, a za GG3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.11.

Bohum – Dortmund – GG3+ @ 1.91 u Meridianbet

Jako je zanimljivo na utakmicama koje su u ovoj godini igrali Bohum i Borusija iz Dortmunda. U Bundelsigi su odigrali po četiri meča, dakle osam, a na tri je palo po sedam golova, dok ih je na jednom bilo šest. Efikasni su i jedni i drugi, samo što se Milioneri bore za Salataru a Bohum za opstanak. Posle užasnog starta Bohum se oporavio, u drugom delu sezone pobedili su na svom terenu Hertu i Hofenhajm, ali su na strani poraženi od Majnca i Leverkuzena. Dortmund je bio stoprocentan, četiri utakmice i isto toliko pobeda približili su ih na samo tri boda od vodećeg Bajerna. Malo ko je očekivao da se tim trenera Terzića može takmičiti sa Bavarcima posle prodaje Halanda, ali se i to dogodilo. Videćemo koliko će Dortmund izdržati, a što se DFB kupa tiče, tu je sve moguće. Verujemo da Bohum može bar jednom da zatrese mrežu kvalitetnijeg rivala, prošletos su pobedili u Dortmundu sa 4:3, ali su se Milioneri revanširali jesenas kada su na svom Signal Iduna parku pobedili sa 3:0. Naš predlog su ponovo bar tri gola, uz uslov da se obe mreže zatresu. Za GG3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.91.

Tuluz – Rems – GG3+ @ 2.17 u Meridianbet

Jedna od utakmica osmine finala francuskog kupa u kome se sastaju dva prvoligaša igra se u Tuluzu. Domaći istoimeni tim dočekuje ove sezone odlični Rems. Za gostujući tim zanimljivo je reći da ih je preuzeo, kao trener, čovek koji se nikada nije bavio fudbalom, već je ovu igru zavoleo preko Fudbal menadžera. Vilijam Stil, kako glasi ime ovog tridesetogodišnjeg trenera, još nema PRO licencu i klub plaća kaznu posle svake utakmice. To im ne pada teško jer je Rems sa njim na klupi vezao 16 utakmica bez poraza, računajući i kup i Ligu 1, a pritom je dva puta remizirao sa Pari Sen Žermenom. U kupu gostuju Tuluzu, a oba tima nalaze se u srdini tabele Lige 1 inemaju mnogo šansi da se uključe u borbu za Evropu. Možda je prilika baš ovo takmičenje, a ono što je sigurno da će meč biti zanimljiv sa bar tri pogotka uz obavezu da se tresu obe mreže. Za GG3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.17.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 8.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.