Tiket dana (nedelja, 12.02.2023)

Tiket dana

Ponuda i danas jeste bogata ali nije lako odabrati prave mečeve. Ovako izgleda naš izbor. Kvote iz tiketa bile su važeće u trenutku njegovog sastavljanja.

Lids – Mančester junajted – 2,2+ @ 2.30 u Mozzartbet

Posle samo četiri dana opet se sastaju Jorkširci i Junajted. U sredu su igrali zaostali meč 8. kola na Old Trafordu koji je završen podelom bodova. Oba tima imaju razloga za nezadovoljstvo konačnim ishodom. Lids zato jer je imao prednost od dva gola, a domaćin jer je propustio priliku da se dodatno primakne vodeem dvojcu na tabeli, Arsenalu i Sitiju, koji su poraženi u prethodnom kolu. Teško će Junajted ugroziti Arsenal, zaostatak od sedam bodova nije nenadoknadiv, ali treba obratiti pažnju na činjenicu da Tobdžije imaju dva meča manje odigrana. Lids je i dalje u opasnoj zoni, odlazak trenera Džesija Marša još ništa nije promenio i u timu sa Eland Rouda strpljivo biraju naslednika. Šansa Lidsa u ovom meču može biti i to što će JUnajted razmišljati o prvom duelu sa Barselonom u Ligi Evrope, koji je na programu u četvrtak, ali smatramo da tim iz Mančestera više pažnje posvećuje domaćem prvenstvu i obezbeđivanju Lige šampiona za narednu jesen. Očekujemo dvojku, a dodajemo i dva gola gostiju. Za 2,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.30.

Keln – Ajntraht – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Nijedna od ove dve ekipe nije poražena u nastavku sezone. Keln je odigrao četiri meča u Bundesligi, pobedio ubedljivo Verder i remizirao sa Bajernom, Šalkeom i Lajpcigom. Skor za tim trenera Baumgartnera je sasvim dobar, uzimajući u obzir s kim su sve igrali. Ajntraht je odigrao pet utakmica, četiri u Bundeligigi i jedan u osmini finala DFB kupa. Na svom terenu sudobili sva tri, Šalke i Hertu sa po 3:0 u prvenstvu, a Darmštat, lidera Cvjate, sa 4:2 u kupu. Na strani su igrali sa Bajernom i Frajburgom i na oba meča uzeli su po bod, igrajući 1:1. Cilj za ekipu Olivera Glasnera je ponovo igranje u Ligi šampiona u kojoj su u debitantskom nastupu uspeli da se plasiraju u osminu finala, gde će naredne sedmice igrati prvi meč protiv lidera italijanske lige Napolija. Uvek su mečevi Ajntrahta i Kelna uzbudljivi, dmaći teren je retko neka prednost, pa i sada očekujemo neizvestan meč. Jarčevi su dali sedma golova Verderu, pa su u naredna tri meča postigli samo gol. Vreme je da napadači progovore i naš predlog za duel na Rajn Nekar Energiju je igra GG3+ sa koeficijentom 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Eibar – Kartahena – 1 @ 1.75 u Mozzartbet

Eibar je, uz Granadu, pre ovog kola bio jedini tim bez poraza na domaćem terenu. Zahvaljujući takvom učinku Eibar je 27. kolo dočekao na deobi drugog mesta sa Levanteom. Oba tima sakupila su po 47 bodova i zaostajali su dva boda za vodećim Las Palmasom. U La Ligu direktno idu dve prvoplasirane ekipe, a pored pomenutih timova bar još četiri ili pet pikiraju jednu od tih pozicija. Eibar spada u bolje timove, u dobroj su formi, mada su u prošlom kolu doživeli poraz od Alavesa u Votoriji. Taj poraz stigao je posle serije od osam utakmica bez neuspeha, sa šest pobeda i dva remija. Njihv gost, tim Kartahene, stoji sasvim dobro u Segundi i trenutno su deveti. Njihove ambicije su da postanu stabilan drugoligaš i ne bi trebalo da imaju problema oko obezbeđivanja statusa. Ipak, moraće da poprave formu, nisu pobedili na osam prethodnih kola, a sva je prilika da neće ni u devetom. Dobila je Kartahena u prvom delu sezone Eibar na svom terenu sa 2:1, a sada sledi revanš. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.65.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.