Tiket dana (ponedeljak, 13.02.2023)

Tiket dana

Ponedeljak je dan sa standardno slabijom ponudom. Tako je i danas, ali je ona sasvim dovoljna za sastavljanje tiketa. Kvote su bile važeće u momentu pisanja teksta.

Sampdorija – Inter – 2,3+ @ 2.10 u CircusBet

Gol koji je Sampdorija primila u sudijskoj nadoknadi meča u Monci, posle koga je domaćin izjednačio na 2:2 sa bele tačke, čini se da je ugasila i poslednju nadu u spas nekadašnjeg vicešampiona Evrope. Poznata luka je tako, najverovatnije, za samo dva godine ostati bez oba prvoligaša, s obzirom da je Đenova prošle sezone ispala u Seriju B. Doduše, Đenova ima šansu da se ekspresno vrati u društvo najboljih, pa bismo u tom slučaju ponovo bili bez gradskog derbija i naredne sezone. Da bi se Sampdorija spasila treba im puno pobeda, na ruku im ide to što je Specija ispustila dva gola prednosti u Empoliju i sada ima devet bodova više. Problem je pto u goste timu Dejana Stankovića dolazi Inter. Neroazuri su u prošlom kolu dobili gradski derbi sa Milanom i puni samopouzdanja idu na ovo gostovanje. Inter želi da ostane na drugom mestu i, eventualno, sačeka neki kiks Napolija, ako ga uopšte bude. Naš predlog je dvojka, a golova bi mmoglo da bude barem tri. Za 2,3+ kvota je 2.10 u kladionici CircusBet.

Espanjol – Sosijedad – 2 @ 2.32 u CircusBet

Baskijci su jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka Lige 1. Nalaze se na trećem mestu, odmah iza neprikosnovenih Barselone i Reala i bili bi prezadovoljni da tu i završe sezonu. Ta pozicija donosi plasman u Ligu šampiona, a to je prioritet tima iz San Sebastijana. Ipak, posle serije od devet uzastopnih pobeda, računajući i Kup Kralja i La Ligu, Sosijedad je vezao tri utakmice bez trijumfa. Prvo ih je Barselona izbacila iz kupa, onda su sa Realom igrali bez golova u Madridu, da bi jedini pravi kiks bio prošlonedeljni poraz od Valjadolida, i to na njihovoj Anoeti. Još već problem je efikasnost, s obzirom da Sosijedad nije dao ni gol na ta tri meča. Sada gostuju u glavnom gradu Katalonije, a njihov domaćin je Espanjol. Posle dve utakmice bez trijumfa, sa samo jednim osvojenim bodom Espanjol je ponovo doveo u opasnost svoj status prvoligaša. Sada su tik iznad zone ispadanja, ali imaju i ovaj zaostali meč. U prvom delu sezone u San Sebastijanu bilo je 2:1 za Sosijedad, a i sad predviđamo pobedu tima iz Baskije. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.32.

Mec – Kaen – 1 @ 2.20 u CircusBet

U poslednjoj utakmici 23. kola francuske Lige 2 sastaju se dva nekadašnja prvoligaša, koji i dalje gaje nadu da već naredne jeseni ponovo mogu biti deo elite. Oba grada nalaze se na severu ove zemlje, s tim da je Kaen na samoj obali La Manša i za njih se više može reći da su ”severnjaci”. Mec je u dobroj poziciji da pobedom doće na treće mesto i da za drugoplasiranim Sošoom zaostaju samo jedan bod. Podsetimo da u Ligu 1 idu dve ekipe direktno, a čini se da će Avr biti jedna od njih. Međutim, nije samo Sošo konkurent Mecu. Tu je i Bordo, Grenobl, Bastija, a nije daleko ni njihov večerašnji rival Kaen. U nešto boljoj formi je Mec, u prošlom kolu su pobedili na gostovanju kod Amjena i sada su vezali devet uzastopnih utakmica u prvenstvu bez poraza. S druge strane Kaen igra promenjivo, u tri poslednja kola imaju sve ishode, izgubili su od Anesija, remizirali sa Lavalom i pobedili Bastiju. U prvom delu sezone Kaen je pobedio Mec minimalnim rezultatom, a sada očekujemo revanš tima u bordo dresovima. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 10.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.