LIGA ŠAMPIONA SE NASTAVLJA! Meridian asistencija stiže – PREUZMI BONUS i iskoristi najveće kvote za pobednički tiket

Dugo smo je čekali i dočekali – konačno startuje nokaut faza omiljenog klupskog fudbalskog takmičenja u Evropi. Liga šampiona se nastavlja i sa sobom donosi mnoštvo zanimljivih duela.

Utakmice osmine finala prestižnog takmičenja odigraće se, tradicionalno, u dva dana, kad nas očekuju četiri okršaja – dva već večeras, dok su druga dva planirana za sredu od 21 čas.

Legenadrni “San Siro”, dom fudbalera Milana, večeras će dočekati ekipu Totenhema, a u isto vreme na “Park prinčeva” izlaze igrači Pari Sen Žermena i Bajerna iz Minhena.

Dlanove danas posebno trljaju ljubitelji sportskog klađenja, koji uz dobar i kvalitetan fudbal vole da sastavljaju i tikete, a kada je na stolu “ponuda koja se ne odbija”, onda je fudbalsko veče u potpunosti “zaokruženo”.

Sportska kladionica Meridian, pored standardno najbolje ponude za klađenje i najvećih kvota za UEFA takmičenja, danas svim novoregistrovanim igračima donosi bonus dobrodošlice u iznosu od 2.000 RSD!

Bonus za online klađenje dolazi bez uslova, na vama je samo da otvorite korisnički nalog na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije – istražite ponudu – i to je sve!

Uz to, savet bukmejkera je da ovih dana u Meridianu “tražite golove” jer je vrlo moguće da ćete usput pronaći i dodatne bonuse: odigrajte najviše tiketa sa igrama “ukupno golova 4+” i “ukupno golova 5+” i budite u prilici da osvojite vrhunske bonuse jer dobitni tiketi od sada vrede pet puta više!

Potragu počnite već od večeras, jer ponuda za golove je spektakularna:

Milan – Totenhem, igra: ukupno golova 4+, kvota: 6.40

Milan – Totenhem, igra: ukupno golova 5+, kvota: 5.50

Pari Sen Žermen – Bajern Minhen, igra: ukupno golova 4+, kvota: 4.00

Pari Sen Žermen – Bajern Minhen, igra: ukupno golova 5+, kvota: 7.60

Kompletnu ponudu za ove utakmice, kao i igre iz specijala možete detaljno pogledati na ovom linku.

Nekoliko zanimljivih informacija o večerašnjim utakmicama:

Pari Sen Žermen – Bajern Minhen

Trener kluba iz Pariza, Kristof Galtije, ima problema sa povredama igrača, pošto u timu neće biti Kilijan Mbape, dok bi Lionel Mesi trebalo da bude spreman za duel sa Bajernom. Parižani su poraženi čak četiri puta na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima. U okviru Lige 1, šampion Francuske je u subotu izgubio u gostima od Monaka (3:1). I pored, ne tako zavidne forme u poslednje vreme, “Sveci” su prvi na tabeli nacionalnog šampionata sa 54 boda. S druge strane, Bajern je u subotu pobedio Bohum (3:0 ) u 20. kolu Bundeslige. Minhenski klub je na poslednjih pet mečeva u Bundesligi ostvario tri remija i dve pobede, a nalazi se na prvom mestu na tabeli sa 43 boda, jedan više od Uniona iz Berlina.

Milan – Totenhem

Šampion Italije je pobedio Torino (1:0) u Seriji A i tako prekinuo niz od četiri poraza u svim takmičenjima. Podsetimo, Milan je od 4. januara imao niz od sedam mečeva bez pobede, a ispali su iz Kupa Italije od Torina. Totenhem u večerašnji meč ulazi posle tri poraza u poslednjih pet mečeva u Premijer ligi. “Pevci” su peti na tabeli Premijer lige sa 39 bodova.

U sredu se sastaju: Klub Briž – Benfika i Borusija Dortmund – Čelsi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.