Tiket dana (sreda, 15.02.2023)

Tiket dana

I večeras nas očekuju dve utakmice Lige šampiona, ali se igra i na Ostrvu. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Klub Briž – Benfika – 2 @ 1.90 u Mozzartbet

Sigurno je da su oba tima zadovoljna žrebom. Naravno da su Belgijanci, ali i Portugalci, mogli da prođu mnogo lošije i ovo je lepa prilika i za jedne i za drugge da se probiju do četvrtfinala. Klub Briž je bio najprijatnije iznenađenje grupne faze. Prvo mesto u grupi su izgubili tek u poslednjem kolu posle ubedljivog poraza od Porta na svom terenu, a to im je bio i jedini poraz u Evropi. U domaćem prvenstvu ne stoje najbolje, odbrana titule je skoro nemoguća misija, a sada im je u prvom planu da izbore plej-of, odnosno da budu plasirani među prve četiri ekipe. Benfika je trijumfovala u grupi sa Pari Sen Žermenom, Juventusom i Makabijem, s tim da su sa Parižanima imali identičan učinak, isti broj bodova, istu gol razliku i identičan međusobni skor. Odlučio je veći broj golova postignut u gostima, a tu je bolja bila Benfika. Ovakva situacija se prvi put dogodila u Ligi šampiona. U portugalskom prvenstvu Benfika ima pet bodova više od aktuelnog šampiona Porta, a čak sedam od trećeplasirane Brage. Povratak titule je prioritet, ali se neće ispustiti ni šansa u Ligi šampiona, ako se ukaže. Podsetimo da su Portugalci nedavno ostali bez Argentinca Enca Fernandeza, ali su bogatiji za 120 miliona. I pored svega su kvalitetniji od Belgijanaca i verujemo u pobedu već u Brižu. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.90.

Real Madrid – Elče – 1/1,3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Madrižani su nedavno ponovo postali klupski prvaci sveta, ali im i La Ligi nikako ne ide dobro i biće pravo čudo ako odbrane titulu. Barsa je već na 11 bodova razlike, ali će ta prednost iznositi osam posle, verujemo, sigurne pobede nad Elčeom. PŠoslednjeplasirani tim španskog prvenstva ima malo čemu da se nada na Santjago bernabeu, pogotovo u trenutku kada Real nema mogućnost ni za kakav kiks. U tri prethodne prvenstvene utakmice Real je upisao pobedu, remi i poraz, uz ukupnu gol razliku 2:1. Poraženi su na Balearima minimalnim rezultatom, a igrali su i bez golova sa Sosijedadom na svom terenu. Jedinu pobedu ostavrili su u duelu sa Valensijom. Prethodni period bio je jako naporan za ”kraljevski klub”, igrali su završnicu Super kupa Španije u Rijadu, a prošlog vikenda i turnir klupskog prvenstva sveta u marokanskom Rabatu u kome su pobedili Al Hilala u finalu sa 5:3. U prvom delu sezone Real je u Elčeu slavio sa 3:0, a zanimljivo je da je Elče svoj prvi trijumf ove sezone ostavrio pre desetak dana kada je na svom terenu pobedio Viljareal. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar tri gola na meču. Za kombinaciju 1/1,3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Šefild junajted – Midlzbro – GG3+ @ 2.35 u Mozzartbet

Derbi meč vanrednog kola engleskog Čempionšipa igra se na Bramal Lejnu u Šefildu. Domaći Jorkširci su na drugom mestu i plan im je da tu ostanu i na kraju sezone. Možda mogu da pojure i prvoplasirani Barnli, ali je poznato da dve ekipe idu direktno u elitu i to je mnogo bitnije od toga da li će biti prvi. Međutim, njihovo drugo mesto pokušaće da ugrozi nekoliko ekipa, a jedan od najvećih pretnji je tim Midlzbroa, iako ima čak deset bodova manje. Tim iz Londona je trenutno treći pre ovo vanredno kolo, a u odličnoj je formi jer je u prethodnih osam kola pobedio sedam puta, dok je jedini neuspeh dođiveo u Sanderlendu. Već sedam mečeva je M'Boro dobio na strani, ali treba reći da je Šefild junajted negostoljubiv domaćin. Oštrice su slavile 10 puta na svom Bramal Lejnu, tri meča su odigrali nerešeno i izgubili dva puta. Na ovom stadionu su slavili samo Kvins Park Rendžers i Roteram junajted, oba tima minimalnim rezultatom. Leto su ova dva tima odigrala sjajn meč u Londonu koji je završen rezultatom 2:2. Očekujemo da vidimo golove na obe strane i sada, s obzirom da su timovi to najavili u subotu pobedama nad timovima iz Velsa. M'Boro je pobedio u Kardifu sa 3:1, dok je Šefild na svom terenu pobedio Svonsi 3:0. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.35 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.