NAVIJAJ ZA CRNO-BELE: Preuzmi 2.000 RSD i podrži Partizan u Ligi konferencija

Iskoristi fantastičnu ponudu u Meridianu

Posle uzbudljivih mečeva Lige šampiona, večeras nas očekuju utakmice u okviru Lige Evrope, kao i Lige konferencija.

Sportska kladionica Meridian, pored standardno najbolje ponude za klađenje i najvećih kvota za UEFA takmičenja, danas svim novoregistrovanim igračima donosi bonus dobrodošlice u iznosu od 2.000 RSD!

Bonus za online klađenje dolazi bez uslova, na vama je samo da otvorite korisnički nalog na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije – istražite ponudu – i to je sve!

Uz to, savet bukmejkera je da ovih dana u Meridianu “tražite golove” jer je vrlo moguće da ćete usput pronaći i dodatne bonuse: odigrajte najviše tiketa sa igrama “ukupno golova 4+” i “ukupno golova 5+” i budite u prilici da osvojite vrhunske bonuse jer dobitni tiketi od sada vrede pet puta više!

Što se tiče večerašnjeg fudbalskog programa, dobra vest je da će i Srbija imati svog predstavnika – Partizan nastavlja svoju evropsku bitku u Ligi konferencija.

Crno-beli nisu napravili najbolju uvertiru za duel sa Šerifom, sa kojim se sastaje u okviru 1/16 finala, trećeg po rangu UEFA takmičenja.

Težak poraz nanela je novosadska Mladost, ali sada je na treneru Gordanu Petriću da podigne samopouzdanju igračima i da se pozitivnim rezultatom vrate na pravi kolosek.

Kvota da će Partizan savladati Šerif u Moldaviji je 2.80, a u nastavku vam izdvajamo i druge zanimljive opcije za igru:

Prvi strelac na meču – Natho Birbas: kvota 8.80

Poslednji gol na meču daje Partizan: kvota 2.09

Pobeda Partizana sa dva gola razlike: kvota 8.60

Poslednji gol na meču daje Slobodan Urošević: kvota 26

Kompletnu ponudu za utakmicu Šerif – Partizan možete pogledati na ovom linku.

ZNAMO KOJE JE TVOJE NOVO OMILJENO DOBA DANA – TO JE HAPPY HOUR OD 19-21H U MERIDIANU! Uplati depozit u tom periodu i osvoji 10% bonusa na prvu uplatu. Meridian ti je pripremio najveću ponudu igara na utakmicama Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija. Ne propusti šansu – sastavi dobitan tiket!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.