Tiket dana (četvrtak, 16.02.2023)

Tiket dana

U četvrtak nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a svakako da će u centru pažnje biti dueli nokaut faze Liga Evrope i Lige konferencija.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta
.

Ajaks – Union Berlin – 1 @ 2.00 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali se igra u Amsterdamu, gde će snage odmeriti Ajaks i Union Berlin.
U jednom delu šampionata su se Kopljanici nalazili u opasnoj krizi, međutim, kako vreme prolazi tako i aktuelni šampion Holandije pruža sve bolje partije, koji se u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Fejnord. U prošlom kolu Erdevizije Dušan Tadić i drugari su ostvarili svoj treći uzastopni trijumf, i to na svom terenu protiv RKC-a, a taj meč na “Johan Krojf Areni” je završen rezultatom 3:1, iako su gosti prvi stigli do vođstva.
Union Berlin sa druge strane pruža nestvarno dobre partije u nemačkoj Bundesligi, pošto se klub iz prestonice u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasriani Bajern iz Minhena.
U prošlom kolu je Union Berlin ostvario svoj peti uzastopni trijumf i to na veoma teškom gostovanju kod Lajpciga, a taj meč je završen pobedom gostiju od 1:2.
Kada se sve sabere i oduzme, smatramo da Ajaks ima daleko više iskustva kada su u pitanju ovakvi mečevi u evropskim takmičenjima, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Sevilja – PSV – 1 @ 2.25 u Mozzartbet

Sevilja ne liči na sebe ove sezone, ali zahvaljujući nekoliko veoma dobrih partija na domaćem terenu u poslednje vreme, Andalužani su se makar malo pomakli iz zone ispadanja, pa se u ovom trenutku četa Horhea Sampaolija nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na najzugroženije ekipe na tabeli, što je znak da tim sa “Sančez Pichuana” i dalje nije bezbedan.
U prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli bez većih problema slavio na svom terenu protiv Majorke, a taj meč je završen rezultatom 2:0, i pravo je čudo kako domaći tim nije ostvario ubedljiviji trijumf, ali će i ovo bez ikakve sumnje zadovoljiti sve navijače ovog kluba.
U goste im dolazi PSV koji ni ove sezone nije uspeo da dođe do plasmana u Ligu šampiona, pa će sreću potražiti u Ligi Evrope. Kada je u pitanju holandski šampionat, tim iz Ajndhovena se u ovom trenutku nalazi na četrvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Fejnord.
U prošlom kolu su Filipsovci odigrali jedan strašan meč na svom stadionu protiv Groningena i bez većih problema savladali ovu ekipu sa više nego ubedljvih 6:0.
Kao što smo već napomenuli, Sevilja u poslednje vreme igra sjajno na domaćem terenu i mišljenja smo da će Andalužani to potvrditi i u za njih omiljenom takmičenju, pa vam predlažemo da odigrate jedinicu uz sjajnu kvotu 2.25 u Mozzartu.

Braga – Fiorentina – 1 @ 2.60 u Mozzartbet

Treći i poslednji meč koji smo za vas analizirali u tiketu za četvrtak nam dolazi iz Lige konferencija, gde će Braga na popularnom Kamenolomu ugostiti Fiorentinu.
Braga godinama unazad sezonu završava na četvrtom mestu na tabeli, međutim, ovog puta bi tim sa Kamenoloma mogao da napravi iskorak, pošto se u ovom trenutku Crveni nalaze na trećem mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na četvrtoplasirani Sporting, ali i samo dva boda manjka od drugoplasiranog Porta. Podsećamo vas, druga pozicija donosi direktan plasman u Ligu šampiona, dok treća znači kvalifikacije za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu je predstavnik Portugalije u Ligi konferencija slavio na gostovanju kod Maritima, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče Fiorentine, daleko više smo očekivali od “ljubičastih” ove sezone, koja po svemu sudeći ponovo ovom timu neće doneti izlazak na evropsku scenu, što svakako i jeste bio primarni cilj.
Trenutno se Viola nalazi na četrnaestom mestu na tabeli Serije A, uz sedam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Juventusa, pošto je taj susret u Torinu završen rezultatom 1:0.
Braga igra ove sezone zaista sjajno na domaćem terenu i mišljenja smo da će to večeras biti presudno, a kladionica Mozzartbet jedinicu plaća sa fenomenalnom kvotom 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.