Tip dana: Tuluz – Marsej: Najbolji gost u Ligi 1 juri šesti uzastopni trijumf na strani!

U nedelju je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Tuluza i Marseja.
Meč između ove dve ekipe je na programu u 21h.

Tuluz: Sjajne partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Tuluza su prošle sezone igrali dosta dobar fudbal, a to nam najbolje pokazuje i podatak da je ova ekipa došla do plasmana u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Naime, na kraju prošlogodišnjeg izdanja Lige 2, Tuluz je zauzeo prvo mesto na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Ažaksio, a svakako da bi ta bodovna razlika bila i znatno veća da ova ekipa u poslednja četiri kola nije doživela dva poraza, međutim, ono što se pamti je da je primarni cilj ispunjen, a on se bez ikakve sumnje odnosio na ekspresan povratak ovog tima u društvo najboljih.
Uprava Tuluza je u letnjem prelaznom roku odradila veliki posao pošto je sačuvana okosnica tima koji je došao do direktnog plasmana u Ligu 1, a sve to polako ali sigurno dolazi na naplatu pošto se u ovom trenutku povratnik u najkvalitetniji rang francuskog fudbala nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji na tabeli, i sva je prilika da se opstanak ni u jednom trenutku neće dovesti u pitanje.
Do sada je povratnik u društvo najboljih odigrao 23 meča u Ligi 1 i ostvario po devet trijumfa i poraza, ali i pet remija.
U prošlom kolu su “ljubičasti” odigrali jedan sjajan meč na svom terenu protiv možda i favorizovanog Rena, a taj susret je završen sa više nego ubedljivih 3:1, uz podatak da je domaćin već posle prvog dela igre imao tri gola prednosti.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala dvanaest mečeva na svom terenu i ostvarila šest trijumfa, četiri remija i samo dva poraza, a posebno dobro ovaj tim igra u poslednje vreme na svom terenu, gde je klub koji sa klupe predvodi Filip Montanije, na četiri poslednja susreta ostvario čak tri trijumfa uz jedan remi.
Inače, poslednji susret između Marseja i Tuluza je odigran pred kraj ove godine, kada je tim sa Velodroma na svom terenu ostvario i više nego ubedljiv trijumf, pošto je taj meč završen rezultatom 6:1.
Za kraj, trener Montanije nema previše kadrovskih problema pred ovaj susret, pošto jedino neće moći da računa na Hilija, koji vuče povredu kolena.

Marsej: Tim sa Velodroma ide po novu pobedu na strani!

Prošle sezone su fudbaleri Marseja ostvarili svoj primarni cilj pošto su zauzeli drugo mesto na tabeli, koje naravno donosi direktan plasman u Ligu šampiona, a sve to nakon velike drame u poslednjem kolu Lige 1.
Utisak je da se tim sa Velodroma već pomirio sa trećim mestom na tabeli, ali je onda Monako mimo svih očekivanja samo remizirao na gostovanju kod Lansa, i to nakon gola primljenog u poslednjim trenucima susreta, što je jedan od najtrofejnijih francuskih klubova i te kako umeo da iskoristi, jer je ova ekipa u poslednjem kolu na svom terenu demolirala Strazbur, rezultatom 5:0.
Međutim, zbog neslaganja sa upravom kluba, najviše oko prelaznog roka, Horhe Sampaoli je napustio Marsej, a na njegovo mesto je stigao Igor Tudor, koji je prošle sezone sa dosta uspeha vodio Veronu.
Deluje da to nije bio nimalo loš izbor, s obzirom da se u ovom trenutku Marsej nalazi na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ, koji danas igra meč protiv Lila.
U prošlom kolu je tim sa Velodroma ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Klermona kada je bilo 0:2, dok je pre toga četa Igora Tudora poražena od Nice na svom terenu, što je bez obzira na sjajne partije tim sa Azurne obale u poslednje vreme, bilo ipak veliko iznenađenje.
Kada su u pitanju partije na gostujućim terenima, Marsej je trenutno najbolja gostujuća ekipa u ligi, pošto je drugoplasirani tim na tabeli na jedanaest mečeva na strani ostvario čak osam trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da je francuski predstavnik nažalost takmičenje u svojoj grupi elitnog takmičenja završio na poslednjem mestu, i to nakon primljenog gola od Totenhema u poslednjim sekundama susreta, a ostaje žal što Marsej nije uspeo da dođe makar do treće pozicije koja donosi nastavak takmičenja u Ligi Evrope, što bi se i desilo da nije bilo tog primljenog pogotka u sudijskoj nadoknadi meča sa Pevcima.
Za kraj, hrvatski trener Igor Tudor za ovaj veoma važan susret protiv Tuluza neće moći da računa na Tavareza, Ruiza, Harita i Gigoa.

Naš predlog

Iako Tuluz igra zaista sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da će Marsej koji slovi za najuspešnijeg gosta u Ligi 1 upisati novi trijumf, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.95.

Pominjali smo već da domaćin igra odlično, a vrlo lako se može desiti da na ovom susretu vidimo golove na obe strane, pa vam preporučujemo da odigrate igru GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.

Za kraj, za očekivati je da izabranici Igora Tudora koji radi sjajan posao na klupi Marseja postignu dva ili više pogotka na ovom susretu, zbog čega vam preporučujemo da se opredelite za igru G2+ uz sjajnu kvotu u Meridianu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.