Tiket dana (nedelja, 19.02.2023)

Tiket dana

Ekipe koje su igrale u evropskim kupovima uglavnom danas izlaze na teren u svojim ligama. Ponuda je, i iz tog razloga, više nego dobra. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Union Berlin – Šalke – 1,2+ @ 2.05 u Mozzarbet

Berlinci više nisu briga samo za bundesligaše, već od njih počinju da zizairu i evropski klubovi, i to oni najslavniji U četvrtak je Union odigrao odličan meč na ”Johan Krojf” areni u Amsterdamu, nisu pobedili Ajaks ali nisu ni izgubili. Pred revanš u nemačkoj prestonici nijedna tim nema prednost, ali će Union imati huk sa tribina kao vetar u svoja jedra. Pre revanša sa Kopljanicima sledi im duel sa Šalkeom. Bivši šampion je u teškoj situaciji, i dalje su na poslednjem mestu ali šanse za spas postoje. Rudari su vezali tri remija, sva tri bez golova, dok je Union slavio na teškom gostovanju u Lajpcigu, čime je vezao pet uzastopnih pobeda u prvenstvu. Slavio je Union i krajem leta u Gelzenkirhenu, a očekujemo da to uradi i sada i sačuva korak sa vodećim Bajernom, koji im beži samo jedan bod. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je u kladionici Mozzartbet 2.05.

Totenhem – Vest Hem – 1x,0-2 @ 2.30 u Mozzartbet

Minimalan poraz doživeljen na San Siru ostavlja nadu Totenhemu da će u revanšu nadoknaditi prednost Milana i plasirati se u četvrtfinale Lige šampiona. Pre uzvarnog susreta Pevcima predstoje obaveze u Premijer ligi, utakmice sa Vest Hemom, Čelsije i Vulverhemptonom, kao i u Fa kupu protiv Šefild junajteda. Konte je dobio zadatak da ostavi Totenhem u Ligu šampiona i on je na putu da to ostvari, mada je londonski tim trenutno van te zone i nalazi se na petom mestu. U prošlom prvenstvenom kolu Pevci su dođiveli debakl u Lesteru, izgubili su 4:1 na King Paueru i tako su poništili onaj sjajan trijumf nad Mančester Sitijem kolo ranije. Na Vajt Hart Lejn stiže gradski rival Vest Hem, ekipa koja je napokon vezala četiri meča bez neuspeha, tri u ligi i jedan u FA kupu. Čekićari su dalkeo od plasmana koji zaslužuju, sada su na 16. mestu i borba za opstanak je njihova realnost. Ipak, ako Mojesov tim nastavi da igra kao što je to bio slučaj u utakmicama protiv Evertona, Njukasla i Čelsija, neće imati nikakvog problema oko toga, ali to se sigurno neće okarakterisati kao uspeh. Očekujemo tvrd meč u gradskom derbiju, tako je bilo i jesenas, a naš predlog je mali broj golova uz duplu šansu na domaćina. Za 1x,0-2 kvota je 2.30 u kladionici Mozzartbet.

Slovacko – Plzenj – 2 @ 2.45 u Mozzartbet

U češkom prvenstvu sastaju se osvajač kupa i šampion. Situacija na tabeli je takva da je Viktorija ponovo u igri za naslov, trenutno su drugi sa bodom manje od Slavije, dok se Slovacko, odličnim igrama u prethodnom periodu, uključio u borbu za novi izlazak u Evropu. Prošle jeseni taj debitantski nastup nije bio preterano uspeša, uspeli su da igraju grupnu fazu Lige konferencija, ali su u konkrenciji Nice, Partizana i Kelna zauzeli poslednje mesto, mada su osvojili 5 bodova i znatno uvećali klupski koeficijent. Plzenj je neočekivao poražen od Hradeca na startu prolećnog dela sezone, ali su u naredna dva meča pobedili Brno i Češke Budejovice. Slovacko je osvojio sedm bodova u tri odigrane utakmice, pobedili su Liberec i Češke Budejovice, a remizirali sa Sigmom. Zanimljivo je da na ta tri meča nisu primili ni gol. U prvom delu sezone Viktorija je slavila u Plzenju sa 3:0, pa očekujemo da to uradi i u Uherskim Toplicama, inače bi se Slavija mogla odvojiti na tabeli. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 11.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.