Tiket dana (ponedeljak, 20.02.2023)

Tiket dana

Ono što preostane od vikenda, na programu je u ponedeljak. Nije tako loša ponuda ni danas. Kvote iz predloženog tiketa važile su na dan njegovog sastavljanja.

Torino – Kremoneze – 1,0-3 @ 2.11 u CircusBet

Kremoneze u prvenstvu i Kremoneze u kupu, dve su potpuno različite ekipe. Dok u Seriji A ovaj tim još nema pobedu i gotovo izvesno se vraća u drugoligašku konkurenciju posle samo jedne sezone, u najmasovnijem takmičenju su se plasirali u polufinale, usput pobedivši Napoli i Romu u gostima. Mada će timu iz Kremone fokus biti na kup takmičenju, oni neće odustati od borbe za opstanak sve dok postoji i promil šanse. Drugo gostovanje u Napulju nije bilo uspešno kao prvo, prošlog vikenda su izgubili od lidera sa 3:0 u gradu pod Vezuvom, a pre toga su porazom od Lećea na svom terenu, verovatno, zakucali poslednji ekser u svoj sanduk. Torino igra dosta promenjivo, prvo su minimalnim rezultatom dobili Udineze na svom terenu, da bi onda na isti način bili poraženi na San Siru od, još uvek, aktuelnog šampiona Milana. U avgustu je Granata slavila u Kremoni sa 2:1, a i sada predviđamo pobedu Bikova uz mali broj pogodaka. Za 1,0-3 koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.11.

Hetafe – Valensija – x @ 2.95 u CircusBet

Ne zna se ko je u goroj formi, da li Hetafe ili Valensija. Oba tima skliznula su u zonu ispadanja, što je, posebno za Slepe miševe, prava katastrofa. Samo je otpisani Elče slabiji od ove dve ekipe koje ne znaju za pobedu u prvenstvu, Hetafe od 30. decembra, a Valensija od 10. novembra prošle godine. Tim sa Mestalje pobešivao je u ovom intervalu u Kupu Kralja, ali je i tu zaustavljen od Bilbaoa, pa više nema šanse da se naredne jeseni nađe u Evropi. O tome sada ni ne razmišljaju, najbitnije je prekinuti niz od četiri poraza i pobeći van ”crvene” zone. Za ekipu iz madridskog predgrađa post traje nešto kraće, ali oni imaju bod manje od Valensije i nalaze se iza njih na tabeli La Lige. Povoljna vest za navijače Hetafea je to što su njihovi ljubimci u dva poslednja kola neporaženi, uzeli su po bod na gostovanju Atletiku u Madridu i Rajo Valjekanu na svom terenu. To je nagoveštaj nešto bolje forme, a da li će sve ostati na nagoveštaju videćemo posle meča sa Slepim miševima. Nekako nam se čini da će oba tima igrati na sigurno i da će se meč okončati bez pobednika. Predlažemo remi, a za x kvota je 2.95 u kladionici CircusBet.

Votford – Vest Bromvič Albion – 1 @ 2.70 u CircusBet

Važan meč igraju dva bivša premijerligaša. Jasno je da ne mogu do direktnog plasmana u englesku elitu, ali je plej-of nekako obaveza za Stršljenove i Vest Brom. Bliže tom cilju trenutno je Votford koji je sakupio dva boda više od ekipe iz Birmingema, s tim da Vest Brom ima meč manje odigran. U utorak i sredu igrane su utakmice vanrednog kola u kome su oba tima osvojila po bod. Zadovoljni su u Votfordu jer su oni bod uzeli lideru Barnliju na Turf Muru, ali s obzirom da su ostali bez pobede u samom finišu, pitanje je koliko je to zadovoljstvo. VBA je igrao takođe 1:1, ali sa Blekburnom na svom terenu, a i oni su bez pobede ostali u 89. minutu. Popravni i jedni i drugi imaju u međusobnom susretu, a njihov okršaj iz jesenjeg dela sezone završen je, pogađate, rezultatom 1:1. I pored činjenice da najčešće igraju nerešeno, po nama je Votford favorit na svom Vikaridž Roudu i verujemo u njihov trijumf. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 2.70.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 16.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.