Tiket dana (utorak, 21.02.2023)

Tiket dana

U naredna dva dana igraće se preostale prve utakmice osmine finala Lige šampiona. Pored toga ponuda je dosta siromašna i uglavnoć će se igrati zaostali mečevi na Ostrvu. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Liverpul – Real Madrid – GG3+ @ 1.84 u CircusBet

Na Enfildu ćemo gledati reprizu prošlogodišnjeg finala Lige šampiona. Ono što se promenilo u međuvremenu je to da su oba tima odigrala, bar za sada, dosta slabu sezonu u domaćim prvenstvima i već se, pogotovo to važi za Liverpul, oprostili od titule. Real još uvek ima šanse i pored ozbiljnog zaostatka za Barselonom, a uspeo je i da prigrabi pehar klupskog pevaka sveta, što umnogome popravlja utisak. Liverpul se bori za plasman u Ligu šampiona, sada je daleko i od tog cilja ali pobeda u Njukaslu, u subotu uveče, uliva nadu da je moguće stići makar do četvrte pozicije. Dakle, i jednima i drugima je Liga šampiona prioritetno takmičenje u ovom momentu, Real brani trofej koji je golom Vinisijusa Žuniora prošlog proleća osvojio u Parizu, a i prethodno finale između ova dva tima, odigrano 2018. godine, pripalo je Madriđanima. Između dve finalne utakmice Redsi i Real su se sastali i u četvrtfinalu 2021. godine, a i tada su Madriđani izašli kao pobednici iz tog dvomeča. Tradicija, barem ova novija, na strani je Reala, a što se prvog meča tiče očekujemo da vidimo makar po gol na obe strane. Po nama, sve će se rešiti na Santjago Bernabeu kroz tri sedmice. Za ovaj duel predlog je GG3+ sa kvotom 1.84 u kladionici CircusBet.

Milvol – Barnli – GG @ 1.87 u CircusBet

Za goste je utakmica još malo pa revijalna. Barnli je fantastičnom serijom rezultata umakao svim rivalima i sada se šepuri na vrhu tabele Čempionšipa i jednom je nogom ponovo u Premiejr ligi. Klaretsi se ne opuštaju i pored činjenice da od drugoplasiranog Šefild junajteda imaju 11, a od trećeplasiranog Midlzbroa čak 15 bodova više, uz utakmicu manje, već i dalje vredno sakupljaju poene. Na poslednjih 12 utakmica u Čempionšipu imaju 11 pobeda i jedan remi, a uspeli su da se plasiraju i u osminu finala FA kupa. Do kraja prvenstva ima još dosta da se igra, oni imaju još 14 utakmica pred sobom, ali ne verujemo da mogu pasti na treće mesto i tako ostati bez direktnog plasmana u elitu. Za Milvol važi nešto drugačija ocena. I oni su u odličnoj formi ali se još nisu izborili ni za plej-of. Trenutno su na poslednjem mestu koje vodi u doigravanje, li sa istim brojem bodova koliko imaju i Sanderlend i Belkburn. Svaki bod je važan za Lavove, pa tako i protiv lidera ne smeju igrati bez ambicija. Uostalom u subotu su na svom terenu pobedili drugoplasirani Šefild junajted sa 3:2. Uspešan je bio i Barnli, oni su pre nekoliko dana slavili minimalnu pobedu u londonskom predgrađu Lutonu. Barnli je u prvom delu prvenstva dobio Milvol sa 2:0, ali je taj meč odigran pre skoro pola godine. U ovoj zaostaloj utakmici 29. kola verujemo da Milvol ima šta da kaže, pa izbegavao konačan ishod i predlažemo igru gol-gol. Za GG kvota je 1.87 u kladionici CircusBet.

Hamilton – Invernes – 1 @ 2.52 u CircusBet

Kada pogledamo tabelu škotskog Čempionšipa ne bismo se složili sa ovim našim predlogom ni mi sami. Međutim, Hamilton, iako još uvek poslednji na tabeli, u odličnoj je formi, a to je pokazao pre samo četiri dana i to protiv ovog istog rivala koji će mu se suprotstaviti i večeras. U Invernesu je Hamilton slavio sa čak 3:0, a to je bila četvrta uzastopna prvenstvena utakmica bez poraza, sa tri pobede i jednim remijem. Ukoliko bi dobili ovaj zaostali meč druge lige Škotske najzad bi se ratosiljali ”fenjera” i prepustili ga Arbroatu. Ipak, da bi ispunili cilj, morali bi da prestignu bar još jedan tim s obzirom da to pretposlednje mesto donosi samo plasman u baraž. Invernes je takođe u donjem delu tabele, ali sa deset bodova više od pretposlednjeg tima. Pre subotnjeg poraza Invernes je imao odličan niz od pet mečeva bez poraza i tri vezana remija, ali sumnjamo da su se brzo oporavili od debakla na svom stadionu, a pritom je i Hamiltonu pobeda mnogo važnija. Zato se odlučujemo za jedinicu, a za nju se dobija kvota 2.52 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 8.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.