Tip dana: Ajntraht – Napoli: Napolitanci rešili stvar oko Skudeta, sad je Evropa na meti!

U utorak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a u centru pažnje će i ovog puta biti mečevi nokaut faze Lige šampiona.
Ovog puta smo za vas analizirali duel koji će biti odigran u Frankfurtu gde će Ajntraht ugostiti Napoli, a početak susreta je zakazan za 21h.

Ajntraht: Tim iz Frankfurta blista i ove sezone!

Iako je Frankfurt prošlu sezonu završio na sredini tabele, ona će bez ikakve sumnje biti upamćena po trofeju u Ligi Evrope, što je ovom timu između ostalog donelo i direktan plasman u Ligu šampiona.
U finalu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja ova ekipa je slavila nad škotskim Rendžersom i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Kada smo već kod Lige šampionata, Ajntraht je uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, što je bez ikakve sumnje bio primarni cilj za prvi deo sezone.
Na kraju je nemački predstavnik došao do druge pozicije na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Totenhem, a u ključnom meču su Orlovi slavili na gostovanju kod Sportinga, pošto je taj meč u Lisabonu završen rezultatom 1:2.
Deluje ipak da izabranici trenera Glasnera nisu najbolje prošli na žrebu, pošto su za protivnika dobili italijanski Napoli, koji pruža brutalne partije ove sezone i na pragu je Skudeta, što je malo ko mogao da pretpostavi pre početka šampionata.
Što se tiče ekipe iz Frankfurta, popularni Orlovi će ovog puta preko prvenstva pokušati da se domognu plasmana u Ligu šampiona, s tim što će to biti izuzetno težak zadatak.
U ovom trenutku se prošlosezonski osvajač Liga Evrope nalazi na šestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Frajburg.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan dosta dobar meč i slavio na svom terenu protiv Verdera iz Bremena, rezultatom 2:0, a ostaće upamćeno da gosti za devedeset minuta efektivne igre nisu uspeli da upute udarac u okvir gola.
Inače, kada je nemačka Bundesliga u pitanju, do sada je klub iz Frankfurta odigrao jedanaest mečeva na svom terenu i upisao sedam trijumfa, jedan remi i tri poraza, uz podatak da su Orlovi na četiri poslednja meča na svom stadionu upisala isto toliko pobeda, što je bez ikakve sumnje jedan od razloga zbog kojih ova ekipa u veoma lepom raspoloženju dočekuje trenutnog lidera na tabeli italijanske Serije A.
Za kraj, što se izostanaka tiče, Oliver Glasner ovog puta neće moći da računa na Veniga i Ebimbea, dok je Rode pode velikim znakom pitanja.

Napoli: Napolitanci na pragu Skudeta!

Poput Ajntrahta, i Napoli je prošle sezone došao do svog primarnog cilja, a svakako da je to plasman u Ligu šampiona.
Pred početak šampionata su Napolitanci imali potpuno iste ciljeve, međutim, kako je vreme prolazilo tako su se i ambicije promenile.
Naime, deluje da ni oni najveći optimisti nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Napolija pružati ovako dobre partije u ovogodišnjem izdanju Serije A, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno prvo mesto na tabeli uz čak petnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Inter, pa slobodno već sada tim sa stadiona “Diego Armando Maradona” možemo proglasiti za novog prvaka Italije, pošto je zaista teško očekivati da bi četa Lučana Spaletija koji radi sjajan posao u ovom klubu mogla da prospe ovoliku bodovnu prednost na petnaest kola pre kraja.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na gostovanju kod Sasuola, gde inače ova ekipa zaista retko dolazi do trijumfa, a taj duel u Ređo Emiliji je završen rezultatom 0:2.
Time su Napolitanci još jednom pokazali da su najbolji gosti u ligi, pošto je ova ekipa na dvanaest odigranih mečeva na strani ostvarila čak deset trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.
Pomenimo još i da Napoli na tri poslednja susreta nije primio niti jedan gol, a ukupno je ova ekipa do sada primila petnaest pogodaka, pa pored najboljeg napada u ligi, Napolitanci mogu da se pohvale i sa najboljom odbranom.
Naravno, ne treba zaboraviti da su Napolitanci pružali i blistavo dobre partije u Ligi šampiona gde je ova ekipa na kraju završila na prvom mestu u grupi, ispred Liverpula, Ajaksa i Rendžersa, a za rivala u nokaut fazi italijanski predstavnik je dobio Ajntraht iz Frankfurta, i stiče se utisak da je Napoli veliki favorit u tom dvomeču, pogotovu ako uzmemo u obzir sve što su i jedna i druga ekipa pružali u dosadašnjem toku prvenstva.
Ono što je takođe dosta dobra stvar je podatak da Lučano Spaleti nema previše problema oko izostanaka, jedino italijanski stručnjak za ovaj susret neće moći da računa na Raspadorija, koji sve i da je zdrav, svakako ne bi dobio šansu u napadu pre Osimena, koji čitavim tokom sezone igra na jednom veoma visokom nivou.

Naš predlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan veoma interesantan susret, a i pored toga što je ulog ogroman ne treba zaista nikoga da iznenadi ako nam ovaj susret donese dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77.

Prednost ipak dajemo Napolitancima koji igraju podjednako dobro i na svom terenu, ali i na strani, pa vam preporučujemo hrabro da se opredelite za dvojku za koju je Meridianbet pripremio koeficijent 2.20.

Za kraj, sasvim realno je da gosti iz Napulja postignu dva ili više pogotka na ovom gostovanju, pa vam predlažemo da probate sa igrom G2+ za koju je Meridianbet pripremio koeficijent 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.