Tiket dana (subota, 25.02.2023)

Tiket dana

Današnja ponuda je baš inspirativna. U sedmici pred nama nema evropskih kupova, pa se niko neće čuvati za ta takmičenja. Kvote su važile u trenutku pisanja teksta.

Empoli – Napoli – 2,2+ @ 1.71 u Meridianbet

Nekako nam Napolitanci deluju nepobedivo. Skudeto niko neće moći da im preitme ove sezone, a verujemo da će uraditi nešto veliko i u Ligi šampiona. Pokazali su svu ozbiljnost i u meču sa Ajntrahtom u Frankfurtu koji su dobili sa 2:0 i sada su na korak od plasmana u četvrtfinale. U Seriji A imaju ogromnih 15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Inter i navijači već pripremaju šampionsko slavlje, čekano još od 1990. godine. Mada imaju veliku prednost na svim utakmicama igraju maksimalno ozbiljno i tako će biti i u Empoliju. Domaćin je na sigurnom 12. mestu, ima 28 bodova, 11 više od prvog tima u zoni ispadanja. Empoli nije pobedio u prethodna četiri kola, poslednji trijumf ostavrili su na Meaci kada su pobedili Inter i tako, posredno, pomogli i Napoliju. U prošlom kolu su bili na pragu pobede u Firenci ali je Viola izjednačila u finišu. Dobar je Empoli, ali je Napoli bolji, naš predlog je dvojka uz bar dva pogotka Osimena, Kvarackelije i drugova. Za 2,2+ kvota je 1.71 u kladionici Meridianbet.

Bornmut – Mančester Siti – 2,2+ @ 1.46 u Meridianbet

Trešnjice su pobedom u Vulverhemptonu napravile iznenađenje i prekinule niz od sedam utakmica u Premijer ligi bez trijumfa, a čak devet ako računamo i to da su, u međuvremenu, ispali i iz oba domaća kupa. Bornmut zanima samo opstanak, a zahvaljujući pobedi na Molinjuu nisu sada u zoni ispadanja. Ipak, daleko od toga da su na sigurnom, tik su iznad crte a imaju samo jedan bod više od Vest Hema koji je u ”crvenoj” zoni. Neće biti lako Bornmutu da se održi u eliti i naredne utakmice pokazaće nam koliko je tako nešto realno, i da li je pobeda nad Vukovima bila samo trenutak inspiracije. Ne verujemo da mogu nešto u duelu sa šampionom, koji je, opet, iskazao mnogo slabosti na gostovanju u Notingemu i dozvolio Arsenalu da se odvoji još jednom. Ukoliko bi Gvardiolin tim kiksirao i u Bornmutu uzalud bi bila ona pobeda nad Tobdžijama na Emirejtsu pre desetak dana. U prvom delu sezone Trešnjice su doživele ubedljiv poraz na Etihadu, meč je završen pobedom Sitija sa 4:0, ali je to bio meč tek 2. kola. I pored svih problema Siti je veliki favorit i očekujemo pobedu uz bar dva postignuta gola. Za igru 2,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.46.

Hofenhajm – Dortmund – GG3+ @ 1.84 u Meridianbet

Ni promena trenera nije pomogla Hofenhajmu da prekine crni niz rezultata i oni su sa Pelegrinom Mataracom dodali još dva poraza na onu gomilu od ranije. Sada je situacija po Hof postala kritična, nalaze se na 16. mestu sa istim brojem bodova kao i Bohum ispod njih koji je u zoni baraža. Ništa se drugo nije ni moglo očekivati posle 11 uzastopnih utakmica u Bundelsigi bez pobede sa samo dva osvojena boda. Od borbe za Ligu šampiona stigli su do grčevite bitke za goli žvot. Da nevolja bude veća sada im u goste stiže Borusija iz Dortmunda, tim koji se bori za Salataru i nalazi se u odličnoj formi. Milioneri su pobedili na svih osam utakmica u 2023. godini, šest su odigrali u Bundesligi, jednu u domaćem kupu, a slavili su i u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Čelsija. Edin Terzić opet radi odličan posao na klupi Borusije, kao onda kada je stigao kao vatrogasac umesto Lusijana Favra i uspeo da odvede ”žuto-crne” u elitno evropsko takmičenje mada se to činilo nemogućom misijom. Oba tima igraće na pobedu, remi nikom ne odgovara, pa je naš predlog igra GG3+ sa koeficijentom 1.84 u kladionici Meridianbet.

Alaves – Kartahena – 1 @ 1.77 u Meridianbet

Baskijci su ušli u formu u pravom trenutku i sada već važe za jednog od najozbiljnijih kandidata za plasman u La Ligu. Alaves je u seriji od pet uzastopnih pobeda, a potpuno neočekivano postali su i izuzetno efikasni. Na tih pet mečeva tim iz Vitorije postigao je čak 16 golova, dok je na prethodna 23 kola postigao 23 gola, dakle samo jedan po meču u proseku, dok im je sada prosek na ovih pet utakmica veći od tri. U Vitoriju stiže ekipa Kartahene, tima iz gornjeg dela table koji se bori za plasman u plej-of. Gosti su slavili u dva prethodna kola, prvo su napravili senzaciju u Eibaru i pobedili sa 3:0, da bi prethodnog vikenda pobedili Ovijedo na svom terenu, mnogo teže. Sada su na 8. poziciji i imaju šest bodova manje od prvog tima u zoni doigravanja. Alaves je drugi, Las Palsman im beži samo bod, ali sigurno da u Vitoriji ne bi imali ništa protiv da se prvenstvo završi sa ovakvim poretkom, s obzirom da dve ekipe idu direktno u elitu. Naš predlog je jedinica za koju se u kladionici Meridianbet dobija keoficijent 1.77.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.