Tiket za veče (subota, 25.02.2023)

tiket dana

Ove subote odlična je ponuda i na kraju dana. Evo našeg predloga za veče. Kvote su važile u momentu pisanja teksta.

Kristal Palas – Liverpul – 2 @ 1.74 u CircusBet

Jasno je svima u Liverpulu da je poraz od 5:2 protiv Reala nenadoknadiv u Madridu i moraće da se u potpunosti posvete Premijer ligi i pokušaju da uhvate barem četvrto mesto i tako i naredne jeseni igraju u Ligi šampiona. Sada se tek pokazuje koliko je važan bio prošlonedeljni trijumf u Njukaslu, pošto sada za Svrakama zaostaju 6 bodova i imaju meč manje. Na 4. mestu je Totenhem koji je sakupio sedam bodova više od Redsa, ali ima i dva meča više odigrana. Pobeda na Selhurst parku je obaveza za Liverpul i verujemo da je Klop uspeo da podigne ekipu posle debakla u utorak. Za dvojku je kvota 1.74 u kladionici CircusBet.

Darmštat – Hamburger – T12+ @ 2.02 u CircusBet

Apsolutni derbi Cvajte igra se u Darmštatu gde se sastaju dve prvoplasirane ekipe. Lako je moguće da ćemo naredni duel ova dva tima gledati naredne jeseni u Bundesligi, ali i jedni i drugi moraju da povedu računa o odličnom Hajdenhajmu, ali i Paderbornu i Kajzerslauternu. Darmštat je prošle subote doneo bodove iz Roštoka, za to im je bio dovoljan jedan gol, dok je Hamburger na svom terenu slavio protiv Arminije. Darmštat ima samo jedan poraz ove sezone, a i njega je dođiveo u prvom kolu. Od tada je vezao 20 utakmica bez poraza. Verujemo da će dodati i 21. a naš predlog je domaćin daje dva gola. Za igru T12+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.02.

Vesterlo – Rojal Union – GG @ 1.74 u CircusBet

Ukoliko želi da odbrani drugo mesto pred naletom Antverpa, Rojal Union bi morao da pobedi u Vesterlou. Međutim, domaći tim je u odličnoj formi, nije izgubio na pet poslednjih utakmica u Župiler ligi i nalazi se na odličnom 7. mestu, sa šansama da na kraju regularnog dela sezone bude i četvri i igra plej-of za titulu. Sumnjamo da će oni uspeti da prestignu Klub Briž, Gent i Standard, koji su ispred njih, ali će namučiti vicešampiona iz Brisela. Rojal Union se nada da može u plej-ofu da prestigne i vodeći Genk, kao što je njima to uradio Klub Briž prošle sezone. Za GG koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.74.

Monpelje – Lans – GG @ 1.89 u CircusBet

Lans je posle četiri uzastopna prvenstvena meča bez pobede u prošlom kolu savladao Nant sa 3:1 i održao se u vrhu tabele. Međutim, više nisu drugi, prestigli su ih Marsej i Monako, ali su i jedni i drugi itekako dostižni jer beže dva odnosno tri boda. Monpelje je vezao dve pobede, prvo protiv Bresta na svom terenu a onda i na gostovanju kod ekipe Troa. Za 180 minuta nisu primili ni gol. Sada su malo odmakli od opasne zone ali se ne smeju opuštati u narednom periodu. Domaćin je rasterećeniji i mogao bi da namuči favorizovanog gosta, pa je naš predlog igra gol-gol sa kvotom 1.89 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici CircusBet iznosi 11.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.