Tiket dana (ponedeljak, 27.02.2023)

Tiket dana

Bliži se kraj februara koji je bio dosta uspešan, možda ne kao januar, ali svakako pozitivan. Imamo još dva dana da popravimo prosek. Pa da pokušamo. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Lacio – Sampdorija – 1 @ 1.47 u Meridianbet

Rimljani su odradili posao u Rumuniji i plasirali se u osminu finala Lige konferencija. Međutim, mnogo važniji zadatak očekuje ih u domaćem prvenstvu. Laciju je prioritet igranje u Ligi šampiona, a doći do 4. mesta u Seriji A nije nimalo lako. Pred ovo kolo bili su 5. sa samo dva boda manje od Milana i Rome,dve ekipe ispred njih i oni će biti njihove legitimne mete do kraja sezone. Na Olimpiko stiže Sampdorija koju i dalje prati neko prokletstvo. Prosto je neverovatno šta je Stankovićev tim sve uspeo da ispusti u prethodnim kolima, pa su u poslednjih šest kola osvojili samo dva boda, a mogli su, i morali, bar pet puta više. Ovako, sva je prilika da će i drugi tim iz Đenove put Serije B, samo što ekipa Đenove ima šansu da se vrati u elitu, pa da i naredna sezone bude bez ”Derbija dela Laterna”. Pobeda Lacija procenju je se kvotom koja u kladionici Meridianbet iznosi 1.47.

Petrolul – Kluž – 2 @ 1.67 u Meridianbet

Kad smo pominjali Rumuniju kod predloga za Lacio, mislili smo na eliminaciju šampiona ove zemlje, elipu Kluža. Nije se Kluž obrukao u duelu sa italijanskim predstavniom, presudio je samo jedan postignuti gol na dva meča i to u Rimu kada je Lacio imao i igrača manje. Sada Klužu ostaje da odbrani titulu u domaćem prvenstvu i na leto napadne Ligu šampiona. Trenutno su drugi na tabeli sa pet bodova zaostatka za Farulom koji je slavio u petak na gostovanju. Kluž ima ova meč manje, pa ako pobedi Petrolul opet će stići na samo dva boda zaostatka. Domaćin je na 8. poziciji i ima male izglede da se domogne šestog mesta i igra plej-of. Ako bi pobedio šampiona možda bi i uspeo u tome, mada bi i tada imao 5 bodova manje od Sepsija tri kola pre kraja regularnog dela prvenstva. Petrolul nije u formi, dobio je samo jedan meč u nastavku sezone, a izgubio ostala četiri. Dvojka bi morala da dođe, a kvota je 1.67 u kladionici Meridianbet.

Amjen – Bordo – 3+ @ 2.13 u Meridianbet

Bordo se neočekivano našao u Ligi 2 i od leta kreće misija povratka Žirondinaca u elitu francuskog fudbala. Ispostavilo se da to uopšte ije lak zadatak, Bordo često gubi bodove i meč sa Amijenom dočekuje na trećem mestu. Prvoplasirani Avr skoro da je nedostižan, ima deset bodova više, ali je Sošo na samo dva koraka ispred i pobeda Bordoa vratila bi ovaj tim na drugo mesto. To je izuzetno vađno pošto će u Ligu 1 direktono otići dve prvoplasirane ekipe, pa u suštini nije mnogo važno da li ste prvi ili drugi. Amjen je malo popustio i vezao dva poraza, prvo od Meca a onda i Ansija, identičnim rezultatom 2:0. Pali su na 10. mesto i u prestalom delu prvenstva više će razmišljati o što ranijem obezbeđivanju opstanka. Bordo mora da pobeđuje, ali mu neće biti lako na ovom gostovanju pa vam predlažemo igru 3+ sa koeficijentom 2.13 u kladionci Meridianbet.

Granada – Malaga – 1 @ 1.59 u Meridianbet

Dobrim igrama i rezultatima u poslednjim kolima Granada je uhvatila priključak sa timovima iz samog vrha tabele. Ova ekipa ima realne izglede da se bori za povratak u La Ligu ako nastavi ovako, pošto zaostatak od 5 bodova za vodećim Las Palmasom pred ovo kolo, a posebno za Eibarom i Alavesom nije nenadoknadiv. Granada je posle četiri vezane pobede u prošlom kolu osvojila bod na gostovanju Ueski. Nije to loš rezultat, ali ako žele da izbore direktan plasman u drug-štvo najboljih, moraće da dobijaju takve mečeve. Protiv Malage nemaju izbora, gost tek u prošlom kolu prekinuo niz od šest utakmica bez trijumfa, a savladali su Saragosa sa 3:0. sa ta tri boda Malaga je krenula ka izlasku iz zone ispadanja, ali od prvog tima iznad crte, a to je upravo Saragosa, još uvek imaju osam bodova manje. Male izglede ima Malaga na ovom gostovanju i očekujemo da Granada nastavi sa pobedama. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 1.59.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 8.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.