Tip dana: Viljareal – Hetafe: Hetafe je rado viđen gost na “Keramici”!

U ponedeljak je veoma interesantna ponuda za klađenje, što je retko slučaj kada je ponedeljak u pitanju, a za vas smo ovog puta analizirali poslednji meč 23. kola španske La Lige u kom će Viljareal na svom terenu ugostiti Hetafe.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.

Viljareal: Očajne partije u poslednje vreme!

Godinama unazad Viljareal ima zapaženu ulogu u španskom prvenstvu, i uglavnom ova ekipa na kraju uspe da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Naravno da je iz sezone u sezonu primarni cilj Liga šampiona, međutim, treba biti realan pa priznati da ovaj tim u poslednje dve sezone nije preterano blistao u španskom prvenstvu, ali je zato popularna “žuta podmornica” delovala fenomenalno u evropskim takmičenjima.
Preprošle sezone je klub sa “Keramike” mimo svih očekivanja stigao do trofeja u Ligi Evrope i to nakon pobede nad Mančester Junajtedom u velikom finalu, da bi prošle sezone takođe neočekivano, Viljareal stigao čak do polufinala Lige šampiona, i to nakon što je u četvrtfinalu eliminisao Bajern iz Minhena, što je bez ikakve sumnje bilo najveće iznenađenje u prošlom izdanju najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Ipak, ovog puta stvari nisu krenule onako kako su to svi navijači Viljareala zamišljali, pa se u ovom trenutku klub sa “Keramike” nalazi na devetom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Rajo Valjekano, koji zauzima šestu poziciju, a koja je ujedno i poslednja koja na kraju sezone donosi plasman u evropska takmičenja.
U prošlom kolu su izabranici Kikea Setjena koji je sredinom šampionata na klupi zamenio Unai Emerija, doživeli poraz na gostovanju kod Majorke, a taj duel je završen rezultatom 4:2.
Inače, ne treba zaboraviti da “žuta podmornica” ove sezone nastupa i u trećem po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju – Ligi konferencije.
Izabranici Kikea Setjena su na kraju zauzeli prvo mesto na tabeli i obezbedili sebi direktan plasmas u osminu finala, a svakako da je španski predstavnik jedan od glavnih favorita za trofej u Ligi konferencija, čime bi se nastavio trend dobrih partija Viljareala u evropskim takmičenjima.
Za kraj, na domaćem terenu je ova ekipa do sada odigrala deset mečeva i ostvarila šest trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Hetafe: Primarni cilj je opstanak u La Ligi!

Prošlu sezonu su fudbaleri Hetafea završili na petnaestom mestu na tabeli, a i pored loših partija u finišu šampionata, ekipa iz predgrađa Madrida je ipak uspela da opstane u društvu najboljih.
Posebno dobro je Hetafe igrao na domaćem terenu gde je ova ekipa na osamnaest odigranih susreta ostvarila sedam trijumfa, isto toliko remija i samo pet poraza, i sigurno je da bi ovaj tim završio na boljem mestu na tabeli da nije igrao katastrofalno na strani, gde je nekadašnji učesnik Liga Evrope ostvario samo jedan trijumf, osam remija i čak deset poraza.
Nema nikakve sumnje da će i ove sezone primarni cilj biti opstanak u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, uz konstataciju da će to po svemu sudeći biti daleko teži zadatak nego prošle godine.
Naime, u ovom trenutku se ekipa iz predgrađa Madrida nalazi na devetnaestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Izabranici Kike Sančeza Floresa su na poslednjih pet mečeva ostvarili jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je devetnaestoplasirani tim na tabeli konačno odigrao jedan dobar meč i slavio na svom terenu protiv Valensije, koja takođe ima ogromnih problema u poslednje vreme.
Taj susret je završen rezultatom 1:0, a jedini pogodak za domaćine postigao je Majoral u 82. minutu susreta, što je bio povod za veliko slavlje navijača Hetafea, koji su baš dugo čekali na pobedu svoje omiljene ekipe.
I pre toga je tim iz predgrađa Madrida odigrao dva dosta dobra susreta, pošto je nekadašnji učesnik Liga Evrope remizirao na gostovanju kod Atletiko Madrida, a onda i na svom terenu protiv Rajo Valjekana, što je svakako sjajna stvar, s obzirom da i jedna i druga ekipa igraju dosta dobro u poslednje vreme.
Što se tiče partija na gostovanjima, utisak je da izabranici Kike Sančeza Floresa ove sezone igraju nešto bolje van svog terena, pošto je devetnaestoplasirani tim na tabeli do sada ostvario dva trijumfa, tri remija ali i pet poraza.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli Viljareal igra katastrofalno u poslednje vreme, ali smo ipak mišljenja da će “žuta podmornica” proigrati na ovom susretu protiv Hetafea, koji generalno ima dosta problema na strani pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.70.

Ako se osvrnemo na tradiciju kada su susreti između ove dve ekipe u pitanju, u mečevima na kojima je Viljareal domaćin nema previše pogodaka, i veoma je interesantno da je na tri poslednja susreta na bivšem “El Madrigalu” rezultat bio 1:0, pa vam zbog svega toga savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.63.

Za kraj, topla preporuka je i igra 1X&0-3 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.