Tiket dana: Poeni igrača

Večerašnjim utakmicama spušta se zavesa na 26. kolo Evrolige. Evo našeg predloga za igrače. Kvote i granice važile su u momentu sastavljana tiketa.

Džonatan Motli (Fenerbahče) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.80 u MaxBet

Dolazak Tajlera Dorsija izbacio je Fenerbahče među najveće favorite za osvajanje Evrolige. I ovako Itudisov tim ima veliki kvalitet, ali je on sada podignut na viši nivo. Očekuje se i debi Nemanje Bjelice u dresu Fenera i biće to jedna prava mašinerija. Pobedu u beogradu dneo je, pre svih, sjajni Marko Gudurić, ali je zablistao Dešon Pjer. Standardno dobar na svakom meču je Džonatan Motli, košarkaš koji je najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg takmičenja. Snažni centar ima prosek od 14,4 poena u Evroligi i 6 skokova po meču. Očekujemo da ovaj svoj prosek ispuni i u duelu sa Virtusom na domaćem parketu. Granica je na 13,5 koševa, a za (+) koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Miloš Teodosić (Virtus) – Asistencije + (granica 5,5) @ 1.77 u MaxBet

Iskusni srpski plejmejker doživljava drugu mladost, posebno u drugom delu sezone. Teodosić je Baskoniji ubacio 17 poena i imao 7 asistencija, pa je uz Belinelija bio junak važnog trijumfa koji Bolonjeze ostavlja u trci za plasman u plej-of. Mnogo je još posle pred Virtusom, ova utakmica u Istanbulu mogla bi da bude džoker, a još važniji meč imaju narednog utorka kada u Bolonju stiže Partizan. Miloš Teodosić prosečno postiže nešto više od 10 koševa po meču, a ima i 5,6 asistencija u proseku. U duelu sa Fenerom će naspram sebe imati još jednog sjajnog asistenta, Nika Kalatesa, ali će vojevati i protiv ostalih bekova turskog tima. Očekujemo da bude raspoložen za dobra dodavanja i ostvari svoj sadašnji prosek. Granica je na 5,5 asistencija a za (+) koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.77.

Najdžel Vilijams – Gos (Real) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.90 u MaxBet

Madriđani se bore za prvo mesto sa Baselonom i Olimpijakosom, mada je najvažnije biti među četiri prvoplasirana tima i tako steći prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Real je vezao četiri pobede u Evroligi i sada ima učinak od 17 pobeda i 7 neuspeha. Trener Mateo Ćus ima problema sa povredama, trenutno su van stroja dvojica najiskusnijih igrača Serhio Ljulj i Rudi Fernandez. Izostanak Ljulja izazvao je veću minutažu za Serhija Rodrigeza i posebno Najdžela Vilijamsa – Gosa, koji je to maksimalno iskoristio. Vilijams – Gos je protiv Žalgirisa ubacio 12 poena, duplo više nego što je njegov ovogodišnji prosek u Evroligi, a i igrao je skoro 20 minuta. Istina, organizaciju igre može da preuzme i Džanan Musa, ali je Vilijams – Gos onaj pravi plejmejker i očekujemo da bude dosta na parketu hale u Vilerbanu. Granica za njegov učinak je 7,5 koševa a za (+) kvota iznosi 1.90 u kladionici MaxBet.

Nikolo Meli (Olimpija) – Skokovi + (granica 5,5) @ 1.70 u MaxBet

Iskusni italijanski košarkaš imaće, po svemu sudeći, za direktnog rivala Sašu Vezenkova, trenutno najkorisnijeg igrača Evrolige. Bugarin igra neverovatno, kako u odbrani tako i u napadu i biće veliki izazov pokušati ga svesti na razumnu meru poena i skokova. Meli nije neki šuter ali zna da pogodi kada ga ostavite samog. On i ne uzima mnogo šuteva ali je zato izuzetno aktivan pod oba koša. Njegov ovosezoneski prosek skokova u Evroligi je 5,4 skoka, uz 7,8 poena. Na poslednjoj utakmici u elitnom takmičenju Nikolo Meli je imao 7 uhvaćenih lopti protiv Panatinaikosa, a pre toga je u utakmicama Palakanestra i Kupa Italije uvek bio nadomak dabl-dabl učinka. Verujemo u još jedno njegovo dobro izdanje, granica mu je na 5,5 skokova a za (+) koeficijent iznosi 1.70 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 10.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.