Tiket dana (subota, 04.03.2023)

Tiket dana

Naravno da je ponuda odlična, ali i tada je problem izbeći eventualne ”mine”, kojih u poslednje vreme, kako se bliži kraj sezone, ima sve više. Predložene kvote bile su važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Čelsi – Lids – 1,2+ @ 2.03 u Meridianbet

Prosto ne možemo da pomislimo da Čelsi opet neće pobediti. Gubili su Plavci previše u prethodnom periodu, imaju pred sobom i revanš sa Dortmundom koji im može spasiti sezonu, ali i pored svega moraju da pobede Lids. Poslednji trijumf Poterov tim je ostvario 15. januara, zimus je potrošen silan novac na pojačanja, ali konkretnog benefita još nema. Plasman u Ligu šampiona je jako daleko, Čelsi ima dvocifren zaostatak, ali nada umire poslednja. Pobeda je važna i zbog atmosfere pred meč sa Nemcima, pa sumnjamo da će Poter nešto kombinovati već će Jorkširce napasti sa onim najboljim što ima. Lids se bori za opstanak, situacija nije laka, a posle četiri meča u kome su uzeli samo jedan bod u prošlom kolu su pobedili Sautempton u meču vrednom negog finala. Van su zone ispadanja, ali samo sa bodom više od Evertona i Bornmuta. U prvom delu sezone na Eland Roudu Lids je pobedio Čelsi sa čak 3:0, i to je tada bila velika senzacija. Sada ni trijumf Lidsa na Stamford Bridžu ne bi tako odjeknuo, ali se nama čini da dolaze bolji dani za Čelsi. Predloge je jedinica uz dva gola domaćina, a za 1,2+ koeficijent je 2.03 u kladionici Meridianbet.

Majorka – Elče – 1,2+ @ 2.43 u Meridianbet

Ekipa sa Baleraskih Ostrva ima zicer pred sobom. Trijumf nad poslednjeplasiranim Elčeom, timom koji je sa obe noge u Segundi je obaveza, pogotovo jer je Majorka u seriji od pet pobeda na svom terenu. Među timovima koje su savladali u tom periodu nalaze se Atletiko i Real iz Madrida, kao i Viljareal, Selta i Valjadolid. Elče igra hrabro, u prošlom kolu su vodili 2:0 protiv Betisa, ali su na kraju ostali praznih šaka posle neverovatnog finiša. Sada su u bezizlaznoj situaciji, sakupili su samo 9 bodova i imaju zaostatak od 15 poena za prvim timom iznad crte i svima je jasno da u preostalom delu sezone igraju samo za utisak. Majorka je na odličnom 9. mestu sa 31. bodom, samo tri manje od prvog tima u zoni plasmana u evropske kupove. Ako malo poprave učinak u gostima mogli bi i da naredne jeseni igraju u nekom kupu. Ovaj meč moraju da dobiju i verujemo da hoće. Predlažemo jedinicu, ali i dva gola domaćina. Za ovaj predlog se u kladionici Meridianbet dobija kvota 2.43.

Atalanta – Udineze – 1,2+ @ 2.03 u Meridianbet

Pomalo neočekivano Boginja je upala u krizu u najgorem mogućem momentu. Atalanta u prethodna četiri kola ima tri poraza i jednu pobedu, a ispali su i iz nacionalnog kupa. Pobedili su samo Lacio na Olimpiku, a izgubili od Sasuola i Milana na strani, kao i Lećea u Bergamu. Sve se to odrazilo na tabelu i oni su ispali iz zone plasmana u Ligu šampiona pošto zauzimaju tek 6. mesto. Na ruku im je išao poraz Rome, u zaostalom meču, od poslednjeplasiranog Kremonezea, pa im Rimljani, koji su četvrti, beže i dalje samo tri boda. Njihov rival Udineze se takođe ne može pohvaliti dobrom formom, Zebre su bez pobede već pet kola, a na svom terenu uzimaju po bod, dok na strani gube. U prethodnom kolu osvojili su samo bod u Udinama protiv Specije i smatramo da su njihove ambicije završene obezbeđenim opstankom. Igraće Udineze za što bolji plasman do kraja Serije A, ali do Evrope ne mogu, a ni status im nije ugrožen. Ovde pobeđuje Atalanta, a trebalo bi da bar dve lopte završe u mreži crno-belih. Za 1,2+ kvota je 2.03 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 10.01.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.