Tiket za veče (subota, 04.03.2023)

tiket dana

U večernjem terminu nas očekuje pregršt veoma interesatnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz italijanskog, francuskog i portugalskog šampionata.

Fiorentina – Milan – 2 @ 2.85 u Mozzartbet

Fiorentina je vezala nekoliko dobrih mečeva, što u Ligi konferencija gde je ova ekipa uspela da preko Brage dođe do plasmana u osminu finala, ali i u italijanskom prvenstvu, pošto su Luka Jović i drugari u prošlom kolu slavili na gostovanju kod Verone, i to sa 0:3, iako su timu iz grada ljubavi bodovi u tom susretu bili preko potrebni.
Ipak, i Milan kako odmiče Serija A pruža sve bolje partije, a najbolji pokazatelj za to je što su Rosoneri na tri poslednja meča ostvarili isto toliko trijumfa, od čega se poslednji desio na “San Siru” protiv nimalo naivne ekipe Atalante, kada je bilo 2:0.
Iako nam mečevi između Fiorentine i Milana koji se igraju na “Artemio Frankiju” uvek donose pregršt golova, mišljenja smo da će Rosoneri opravdati ulogu favorita i slaviti na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate 2 uz fantastičnu kvotu 2.85 u Mozzartbetu.

PSŽ – Nant – 4+ @ 2.20 u Mozzartbet

Drugi meč u tiketu za veče nam stiže iz najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala, gde će fudbaleri PSŽ-a ugostiti Nant.
U prošlom kolu su Parižani pokazali da polako ali sigurno izlaze iz krize, pošto je četa Kristofa Galtjea slavila na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Marseja, a taj susret na Velodromu je završen rezultatom 0:3, i utisak je da je ta pobeda aktuelnog šampiona Francuske mogla da bude i ubedljivija.
Nije bilo na tom meču Nejmara, neće ga biti ni večeras, a utisak je da Sveci igraju dosta bolje kada brazilski napadač nije u timu.
U goste im stiže Nant i sva je prilika da se ova ekipa neće fokusirati isključivo na odbranu svog golova, već će na “Park Prinčeva” izaći sa namerom da se nadigrava, a utisak je da nam sve to može doneti baš dosta golova, i zato je topla preporuka igra 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.20.

Šaves – Porto – 2-2 @ 1.80 u Mozzartbet

Najzad, poslednji susret koji smo za vas ovom prilikom analizirali u večernjem tiketu nam stiže iz portugalske Primeire, gde će snage odmeriti Šaves i Porto.
Domaćin se nalazi u mirnoj zoni pošto ima trenutno čak deset bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, pa je evidentno da ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala.
Sa druge strane, Porto je pod izvesnim pritiskom, pošto se popularni Zmajevi u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na trećeplasiranu Bragu koja ne bi trebala da ima previše problema sutra na svom terenu protiv Rio Avea.
Teško je očekivati da izabranici Serža Konseisaa sustignu prvoplasiranu Benfiku koja blista ove sezone, ali mišljenja smo da se pobeda na gostovanju kod Šavesa ni u jednom trenutku ne sme dovesti u pitanje pa vam preporučujemo da probate sa prelazom 2-2 uz sjajnu kvotu 1.80 u Mozzartu.

Ukupna kvota u tiketu za veče za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.