Tip dana: Betis – Real Madrid: Kraljevski klub na teškom ispitu na “Benito Viljamarinu”!

U nedelju je fantastična ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč koji će biti odigran na stadionu “Benito Viljamarin” gde će fudbaleri Betisa ugostiti Real Madrid.
Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21h.

Betis: Mogu li Zeleni do plasmana u Ligu šampiona?

Betis je većim delom prošle sezone igrao sjajan fudbal, ali utisak je da je nedostajao završni udarac da se ova ekipa domogne Lige šampiona, pošto su nažalost Andalužani na kraju šampionat završili na petom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na gradskog rivala Sevilju, koja je tako došla do novog učešća u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, gde se Berberini blago rečeno nisu proslavili.
Ipak, ono po čemu će svi navijači Betisa sasvim sigurno pamtiti prošlu sezonu još dosta dugo je osvojen trofej u Kupu Kralja i to nakon trijumfa nad Valensijom, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Pred početak novog šampionata su ciljevi ostali isti, a to je naravno četvrta pozicija koja donosi plasman u Ligu šampiona i kako sada stvari stoje deluje da Andalužanima predstoji velika borba za to mesto, međutim, trenutno se o svemu pita Real Sosijedad koji se nalazi na pomenutoj poziciji i ima četiri boda viška u odnosu na Betis, ali i meč manje, pošto je u petak tim sa “Anoete” na svom stadionu samo remizirao protiv Kadiza, što znači da bi Zeleni eventualnim trijumfom na ovom meču protiv Reala, što će svakako biti pakleno težak zadatak, došli na samo bod manjka od tolikog željenog plasmana u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su izabranici trenera Pelegrinija odigarli još jedan fantastičan meč na gostovanju kod Elčea, a taj duel je završen rezultatom 2:3, uz podatak da su Zeleni do pobedonosnog gola došli u dubokoj sudijskoj nadoknadi.
Pored najkvelietnijeg ranga španskog fudbala Betis se ove sezone takmiči i u Ligi Evrope, gde je španski predstavnik vrlo lagano došao do prvog mesta u grupi uz čak šest bodova u odnosu na drugoplasiranu Romu.
Na šest odigranih mečeva Andalužani su ostvarili čak pet trijumfa uz samo jedan remi i to na svom stadionu, upravo protiv italijanskog predtavnika.
Što se tiče partija na domaćem terenu, do sada su izabranici Manuela Pelegrinija odigrali jedanaest mečeva na svom “Benito Viljamarinu” i ostvarili šest trijumfa, dva remija i tri poraza.
Za kraj, kada su izostanci u pitanju, Zeleni će na ovom susretu protiv španskog velikana nastupiti bez Kanalesa, Fekira i Kruza.

Real Madrid: Bolan poraz u Kupu Kralja od Barselone!

Ponovo se prošle sezone Real domogao “ušatog” trofeja, a Madriđani su bez većih problema došli i do titule šampiona Španije, čime je odbijen ozbiljan nalet Barselone, koja je i ovog puta bila izuzetno aktivna na “pijaci” pa je u klub prošlog leta stiglo nekoliko izuzetno kvalitetnih fudbalera, a tu pre svih milismo na Roberta Levandovskog.
Bilo kako bilo, Real je ostao bez Kazemira, Bejla i Jovića, a u transferu vrednom 100 miliona evra je doveden Čuameni, koji je trebalo da predstavlja zamenu za Kazemira.
Utisak je da smo očekivali bolje partije od kraljevskog kluba, makar u španskoj La Ligi, pošto se klub sa “Santjago Bernabeua” trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Barselonu.
U prošlom kolu su Madriđani propustili lepu priliku da priđu još više vodećoj Barseloni koja je doživela poraz na gostovanju kod Almerije, ali je četa Karla Ančelotija remizirala u velikom derbiju Madrida protiv Atletiko Madrida, a taj susret je završen rezultatom 1:1, uz podatak da je domaćin do poravnanja rezultata došao u finišu susreta.
Na gostovanjima je do sada Real Madrid odigrao dvanaest mečeva i uz Barselonu je najuspešniji gostujući tim, pošto je u tom periodu drugoplasirani tim na tabeli ostvario devet trijumfa i tri poraza.
Nažalost, izabranici Karla Ančelotija su sredinom nedelje u prvom meču polufinala Kupa Kralja doživeli poraz od oslabljene Barselone, koja je na tom susretu nastupila bez Levandovskog, Dembelea i Pedrija, a taj susret je završen rezultatom 0:1, pa kraljevskom klubu predstoji težak posao u revanšu, pošto je poznato da Barsa ove sezone igra fantastično na domaćem terenu.
Jedino takmičenje u kom barem za sada Real nije razočarao je bez ikakve sumnje Liga šampiona, pošto je aktuelni šampion Evrope prvo bez većih problema uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu, a onda i da ova ekipa odigrala jedan nestvarno dobar meč u osmini finala protiv Liverpula na Enfildu, kada je bilo 2:5 i pored toga što su Redsi relativno rano došli do dva gola prednosti.
Sva je prilika da će Madriđani i ovog puta sloviti za jednog od glavnih kandidata za “ušati” trofej, ali ova ekipa može i mora dosta bolje u španskom šampionatu.
Za kraj, što se tiče izostanaka, popularni Don Karlo za ovo gostovanje kod Betisa neće moći da računa na Alabu, Mendija i Modrića.

Naš predlog

I jedni i drugi u poslednje vreme igraju sjajno u prvenstvu, međutim, prednost ovog puta dajemo Realu, koji bi porazom na ovom gostovanju i definitivno izgubio sve šanse u borbi za naslov prvaka, a kladionica Meridianbet dvojku ceni sa koeficijentom 1.80.

Vrlo realno je da Madriđani postignu makar dva gola na ovom gostovanju kod Betisa, koji ima dosta problema u poslednje vreme u zadnjoj liniji tima, pa vam toplo preporučujemo da odigrate igru G2+ za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.87.

Generalno, sva je prilika da nas na “Benito Viljamarinu” očekuje jedan veoma neizvestan susret zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.