Tiket za veče (četvrtak, 09.03.2023)

tiket dana

Još po četiri utakmice u osmini finala lIge Evrope i Lige konferencija su pred nama. Da pokušamo da pronađemo dobitak. Kvote bi neznatno mogle da se izmene.

Gent – Bašakšehir – 1 @ 2.25 u MaxBet

Belgijanci imaju dosta iskustva u evropskim kupovima a stekli su ga u igranju Lige konferencija i prethodne sezone. Ekipa iz Istanbula je bila šampio n Turske pre par godina, i sada ima kvalitetan tim, ali ne dominira više u svojoj zemlji. Bašakšehir je preskočio baraž pošto je u svojoj grupi zauzeo prvo mesto zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Fiorentinu, dok je Genk morao da eliminiše azerbejdžanski Karabag da bi se našao u osmini finala. Baš taj meč koji su dobili protiv Karabaga na svom terenu kaže nam da je Gent bliži trijumfu i u duelu sa Bašakšehirom, a odluka će pasti u revanšu. Za jedinicu se u kaldionici MaxBet dobija koeficijent 2.25 u Bonus tipu.

Leh – Đurgarden – 1x,0-2 @ 1.95 u MaxBet

Poljski tim je bio uspešniji u baražu od norveškog Bode/Glimta a sada mu predstoji dvomeč sa još jednim skandinavskim timom. Ekipa Đurgardena je bila veoma uspešna jesenas i ubedljivo trijumfovala u svojoj grupi ispred Genta, Moldea i Šamroka, ali je njihov hendikep to što šampionat Švedske još nije krenuo. U prethodnom je Đurgarden osvojoo vicešampionsku titulu, prvak je postao Haken, i sigurno je da će se truditi da najzad dođu do pehara. Igrali su tri meča u kupu tako da u Poznanj ne dolaze nepripremljeni. Ipak je Leh blagi favorit i naš predlog je dušla šansa na domaćina uz mali broj pogodaka. Za 1x,0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.95.

Sevilja – Fenerbahče – T12+ @ 2.05 u MaxBet

Andalužani su majstori za Ligu Evrope a ove sezone ona će za njih imati i veću važnost pošto ne mogu da izađu u Evropu preko La Lige. To što loše igraju u domaćem prvenstvu ne mora ništa da znači i smatramo da je Sevilja uvek favorit u Ligi Evrope. U baražu su to pokazali eliminacijom PSV-a iz Ajndhovena, mada su u revanšu umalo prokockali tri gola prednosti stečena u prvom meču na Sančez Pishuanu. Fener je imao duge kvalifikacije, nisu uspeli da dođu do Lige šampiona, pa su morali da se zadovolje slabijim takmičenjem. Ipak, to što i na proleće igraju u Evropi lep je rezultat. Njima je najvažnije da osvoje titulu u turskoj na koju dugo čekaju, a sve u Evropi je bonus. Sevilja će pokušati da reši sve dileme pred svojim navijačima i predlažemo igru domaćin daje dva gola. Za T12+ kvota je 2.05 u kladionci MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 8.99.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.