Tiket dana: Poeni igrača

Utakmicama u Istanbulu, Atini i Vitoriji završava se 28. kolo košarkaške Evrolige. Evo našeg predloga za učinak košarkaša. Kvote i granice podložne su promenama.

Elajdža Brajant (Efes) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.75 u Mozzartbet

Vellikih problema sa povredama važnih igrača ima Ergin Ataman u presudnom delu sezone. Anadolu Efes je van zone plej-ofa i veliko je pitanje hoće li imati uopšte šansu da brani titulu koju su osvajali dve prethodne godine. Povređeni su Vasa Micić i Šejn Larkin, a ni Rodrig Bobua nije potpuno spreman. U poslednje vreme važnu ulogu ima i Elajdža Brajant i treba očekivati da će on dosta igrati protiv Makabija, u možda presudnoj utakmici za Pivare. U Beogradu je dao 10 koševa, ali je protiv Panatinaikosa bio još bolji i ubacio čak 16. U poslednje četiri utakmice u Evroligi dao je 50 poena, više od 13 u proseku, pa verujemo da će biti dvocifren i sada. Granica je na 9,5 poena a kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Lorenco Braun (Makabi) – Poeni + (granica 16,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Sjajni plejmejker se vratio u tim Makabija posle povrede zbog koje je propustio pet evroligaških mečeva, računajući i onaj protiv Albe u kom se povredio. Koliko znači za izraelski tim videlo se čim se vratio, pošto je Bajernu ubacio 27 poena. Odličan je bio i pre dva dana u pobedu nad Fenerbahčeom, bio je najefikasniji pojedinac sa 21 poenom, ali ne i najboljim procentom šuta. Od 12 pokušaja za dva ubacio je samo 4, dok je trojke gađao dve od šest. Ipak, kada je trebalo bio je pravi i Makabi je dobio ključni meč za ostanak u igri kada je plasman u Top 8 u pitanju. Očekujemo njegovu dobru partiju i u Istanbulu, Efes ima problema na spoljnim pozicijama i to bi Lorenco Braun mogao da iskoristi. Granica za njega je na 16,5 poena, a koeficijent za (+) iznosi 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Džonatan Motli (Fenerbahče) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Fenerbahče je poražen u Tel Avivu i prekinuo je niz od tri uzastopne pobede. Bez obzira šta Fener uradi, Motli igra odlično. Sigurno je da je snažni centar najbolji pojedinac ovog tima od starta sezone, iako nije stigao sa oreolom najvećeg pojačanja, pre su to bili Kalates ili Vilbekin. Motli ima prosek od 14,4 poena i 6 skokova u Evroligi, i sve to za 22 minuta na parketu. Itudis ima veliko poverenje u njega i pored konkurencije u vidu Tonija Džekirija i Devina Bukera. U Tel Avivu je pre dva dana je postigao 12 poena, što je malo manje od njegovog proseka. U Istanbul dolazi Barselona, Motli će voditi bitku sa bivšim igračem Fenera Janom Veselim i sa reprezentativcem Turske Sertačom Šanlijem. Neće mu biti lako, ali verujemo u njega jer nas još nije izneverio. Predlažemo (+) poene, granica je 13,5 a kvota 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Nemanja Nedović (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Zvezda je ostavrila veliku pobedu nad Efersom u sredu i bez nekog značajnog doprinosa Nemanje Nedovića. Glavnu rolu odigrao je Fakundo Kampaco, dok je najbolji Zvezdin strelac zaustavljen na 9 poena ali je i igrao samo 15 minuta. Meč u Atini protiv Panatinaikosa Zvezda mora da dobije ako želi da sačuva nadu za plasman u Top 8, pogotovo jer im naredne sedmice sledi gostovanje u Barseloni. Nedović je dve prethodne sezone proveo u Panatinaikosu, prve je ubacivao 16 poena po meču u Evroligi, a druge 14,4. Isti prosek ima sada u Zvezdi, samo što provodi nešto manje vremena na parketu. Biće ovo za njega poeban meč, navijači Zelenih nisu zaboravili njegove sjajne partije, a verujemo da će odlično bek prebaciti granicu od 12,5 koševa. Za (+) poene kvota je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.