Tiket dana tenis (petak, 10.03.2023)

Počeo je prvi masters u sezoni, a Indijan Vels mnogi zovu ”peti grend slem”. Večeras počinje drugo kolo u kome su uključuju i nosioci. Kvote i granice mogu biti izmenjene.

Dijego Švarcman – Kasper Rud – TR 0:2 @ 1.72 u Meridianbet

Norvežanin je daleko od forme koja ga je dovela na drugo mesto ATP liste i bio je na domak i broja 1, a trebalo je da trijumfuje u finalu US opena. Rud je igrao dva finala grend slemova prošle sezone, ali je novu započeo dosta loše. Posle ispadanja u drugom kolu Australijen opena, naparvio je pauzu od mesec dana, vratio se u Akapulku i ponovo ispao u drugom kolu. Sada je 4. na ATP listi ali je i dalje veliki favorit protiv Švarcmana koji je poslednji put vezao dve pobede na US openu. Od tada je imao 13 poraza i jedan trijumf, dok mu je drugi bio u prvom kolu protiv zemljaka Korije. Taj rezultat bio je malo iznenađenje, pogotovo što je Švarcman izgubio samo tri gema. Ne sumnjamo u pobedu Ruda, za koga ipak mislimo da neće daleko na ovom turniru. Predlažemo tačan rezultat od 2:0 za Ruda, a kvota je 1.72 u kladionici Meridianbet.

Roberto Bautista Agut – Emil Rusuvuori – 1 @ 1.65 u Meridianbet

Ne može se reći da su ova dvojica tenisera dobro započela sezonu ali još nije kasno da se stvari preokrenu. Španac je bio solidan na Australijen openu, stigao je do osmine finala u m+kome je poražen od Tomija Pola. Na ostalim turnirima je podbacio, u Monpeljeu i Roterdamu je poražen na stratu, dok je u Dohi prošao jedno kolo. Ni Finac nije bio ništa bolji, Rusuvuori je ispao u drugom kolu u Melburnu, Monpeljeu i Dohi dok je gubio na startu turnira u Roterdamu i Dabaiju. Ovde je morao da igra prvo kolo i pobedio je Francuza Lestijena, tačnije ovaj mu je predao meč kod vođstva Rusuvuorija od 1:0 u setovima i 4:1 u drugom. Bautista-Agut je u prednosti i verujemo da će pobediti i u drugom odmeravanju snaga ove dvojice tenisera. Za jedinicu se dobija kvota 1.65 u kladionici Meridianbet.

Igo Imber – Denis Šapovalov – 2 @ 1.50 u Meridianbet

Francuz igra često i na čelendžerima i prošle sedmice je igrao u finalu jednog igranom u Parizu. Nije osvojio titulu ali je stigao do važnih bodova i sada je Imber na 77. mestu. Na početku sezone bio je dobar na Australijen openu, stigao je do trećeg kola u kome je poražen od Runea. Od Šapovalova se očekivalo više, ovaj nesumnjivo talentovani teniser nikako da opravda očekivanja, a ove sezone je po dve pobede imao samo u Adelaidu i Melburnu. Pre dolaska u SAD igrao je u Akapulku gde je izgubio na drugom stepeniku od Tejlora Frica, a pre toga je bio bolji od Miomira Kecmanovića. Bilo kako bilo Kanađanin je favorit i verujemo da će proći dalje. Za dvojku se dobija kvota 1.50 u kladionici Meridianbet.

Jošito Nišioka – Kristijan Garin – 1 @ 1.58 u Meridianbet

Još jedan par u kome su teniseri koji nisu u najboljoj formi. Čileanac je morao da prođe dva kola kvalifikacija, a onda je u prvoj rundi pobedio Kolumbijca galan. Za Garina beton nije najomiljenija podloga, on kao i svi Južnoamerikanci preferira šljaku, ali se ni na njoj nije proslavio ove sezone. Ostvario je samo po pobeda u Kordobi i na domaćem terenu u Santijagu. Japanac je bio slobodan u prvom kolu zahvaljujući dobrom rankingu, a recimo da je u Melburnu igrao u četvrtom kolu ove sezone. Nakon toga je samo još u Delrej Biču zabeležio jednu pobedu. Ipak je Nišioka bliži trijumfu, možda je Garin malo i umoran, pošto je odigrao tri meča u tri dana. Za jedinicu je kvota 1.58 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 6.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.