Tiket dana tenis (subota, 11.03.2023)

Počelo je sa iznenađenjima na masteru u Indijan Velsu. Takmičenje je već u drugom kolu, posle svog prvog meča, završio treći teniser sveta i drugi nosilac, Stefanos Cicipas. Večeras na teren izlazi Karlos Alkaraz, prvi nosilac i drugi na ATP listi. Predložene kvote i granice mogu se menjati.

Jan Lenard Štruf – Tomi Pol – 2,UG – (granica 21,5) @ 2.32 u CircusBet

Nemački teniser je u slobodnom padu mada je za petanesta mesta bolje plasiran nego na kraju godine. Njemu je 2022. bila jako loša i u toku te godine pao je za tačno 99 mesta na ATP listi i okončao je na 150. mestu. Pred prvi masters u sezoni bio je 134. i morao je u kvalifikacije. Dva kruga je prošao bez izgubljenog seta, da bi u prvom kolu sa 2:1 savladao Francuza Alisa. Tomi Pol je preskočio prvu rundu kao 19. igrač sveta, a u domovinu se vratio nakon odigranog finala u Akapulku i poraza od Aleksa De Minora. Sjajno je Tomi Pol započeo sezonu, igrao je i polufinale grend slema u Australiji, to mu je bilo prvo, u kome ga je zaustavio Đoković. Na istom turniru sreo se i sa Štrufom koga je savladao sa 3:0 u prvom kolu. I sada je Amerikanac veliki favorit, pa uz dvojku predlažemo i manji broj gemova od granice. Ona je na 21,5 gemova, a za 2,UG- kvota je 2.32 u kladionici CircusBet.

Borna Ćorić – Aleks Molčan – 1,UG + (granica 21,5) @ 2.57 u CircusBet

Dva poznata lica biće na tribinama u boksevima ove dvojice tenisera. Ćorićev trener od skoro je Janko Tipsarević, dok brigu o Molčanu vodi Marijan Vajda, bivši trener Novaka Đokovića. Hrvatski teniser polako podiže formu posle ispadanja u melburnu u prvom kolu. Vratio se tek u Monpeljeu, gde je upisao pobedu i poraz, a onda je u Dubaiju stigao do četvrtfinala u kome nije imao šanse protiv Medvedeva, kasnijeg pobednika. Molčan iza sebe ima odličnu sezonu, mislimo na 2022. godinu, ali je ovu započeo nešto slabije. Ima samo tri pobede do sada, po jednu u Melburnu i Riju, i ovu u prvom kolu Indijan Velsa protiv Alberta Ramosa. Ćorić je favorit, ali bi mogao da bude dug meč. Za 1,UG+ kvota je 2.57, a granica za gemove je 21,5 u kladionici CircusBet.

Karlos Alkazar – Tanasi Kokinakis – S3 @ 2.46 u CircusBet

Alkaraz je propustio prvi grend slem u sezoni zbog povrede ali se vratio na dva turnira u Južnoj Americi. U Buenos Ajresu je trijumfova, a u Riju je poražen u finalu. U oba finala rival mu je bio isti, Britanac Kameron Nori. S obzirom da Đoković ne igra u Indijan Velsu, a neće, sva je prilika, ni u Majamiju, mogao bi Španac da se vrati na prvo mesto, uz uslov da jedan turnir osvoji, a na drugom dođe do finala. To je lakše reći nego učiniti a smatramo da će problema imati već u svom prvom meču pošto mu je s druge strane mreže Tanasi Kokinakis. Australijanac grčkog porekla igra odlično ove sezone, osvojio je i jedan čelendžer u Bahreinu, ali zbog slabog rankinga morao je u kvalifikacije za prvi masters u sezoni. Maksimalnim rezultatom pobedio je Sugitu i Arnaldija u kvalifikacijama, kao i Holta u prvom kolu. Očekujemo meč u tri seta, a videćemo ko će pobediti. Za tačan broj setona S3 kvota je 2.46 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici CircusBet iznosi 14.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.