Tiket za veče (subota, 11.03.2023)

tiket dana

Subotnje veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz italijanskog, španskog i francuskog šampionata.

Brest – PSŽ – 4+ @ 2.25 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz francuske Lige 1 gde će Brest na svom terenu ugostiti PSŽ.
Ekipa Bresta se trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli i sva je prilika da će se ovaj tim do kraja šampionata grčevito boriti za opstanak. Inače, u prošlom kolu je Brest ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Strazbura, kada je bilo 0:1.
PSŽ u jako lošem raspoloženju dolazi na ovo gostovanje i to bez Nejmara, Kimpembea i Hakimija, a iako su Parižani eliminisani iz Lige šampiona, stvari u Ligi 1 za sada idu po planu.
U prošlom kolu je na domaćem terenu savladan Nant, a ono što svakako terba napomenuti je da nam mečevi aktuelnog šampiona Francuske u prvenstvu, u poslednje vreme donose baš dosta pogodaka, a naša je pretpostavka da će tako biti i ovog puta pa vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju ej kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.25.

Bolonja – Lacio – 3+ @ 2.70 u Mozzartbet

Drugi duel iz večernjeg tiketa se igra na stadionu “Renato Da'l Ara” gde će fudbaleri Bolonje odmeriti snage sa Laciom.
Utisak je da je Tijago Mota preporodio Bolonju koja u poslednje vreme pruža fantastične partije i pored toga što je ova ekipa u prošlom kolu poražena na gostovanju kod Torino. Trenutno se puleni Tijaga Mote nalaze na sjajnom osmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedmoplasirani Juventus.
Što se tiče Lacija, Rimljani briljiraju u poslednje vreme u Seriji A pošto je tim sa Olimpika na tri poslednja susreta zabeležio isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu na gostovanju kod prvoplasiranog Napolija, kada je bilo 0:1, što je bio tek drugi poraz za lidera na tabeli u sezoni.
Nažalost, Lacijali su u prvom meču osmine finala Lige konferencija poraženi na svom terenu protiv AZ Alkmara, kada je bilo 1:2.
I jedni i drugi će ići na sva tri boda, pa nam ovaj susret vrlo verovatno može doneti dosta golova, pa je idealno da probate sa igrom 3+ uz fantastičnu kvotu 2.70 u Mozzartu.

Valensija – Osasuna – 1 @ 2.20 u Mozzartbet

Ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će Valensija pružati ovako slabe partije ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno stanje na tabeli pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu.
U prošlom kolu su “slepi miševi” i pored činjenice što su većim delom susreta imali igrača više od Barselone, poraženi na Kamp Nou rezultatom 1:0.
Osasuna godinama unazad pruža sasvim pristojne partije u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, a ono što je vredno pomena je da se tim iz Pamplone nalazi nadomak plasmanu u veliko finale španskog Kupa Kralja, nakon trijumfa u prvom polufinalnom meču nad Bilbaom. Što se tiče prvenstva, Osasuna se ternutno nalazi na sredini tabeli, i sva je prilika da ćemo ovu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Valensija je zaista pod moranjem, zbog čega vam hrabro i preporučujemo da ovde probate sa jedinicom koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.20.

Ukupna kvota na noćnom tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 13.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.