Tiket dana (nedelja, 12.03.2023)

Tiket dana

Ponuda jeste dobra, ali kad se malo zagrebe, baš je teško pronaći tkz ”sigurice”. Zato smo se odlučili za nešto jače kvote, koje mogu biti izmenjene u nekom momentu.

Verona – Monca – 1 @ 2.55 u CircusBet

Monca, iako debitant u elitnom rangu, igra sasvim dobru sezonu i trenutno se nalazi u sredini tabele bez opasnosti po status prvoligaša. Monca neće moći do plasmana u Evropu, ali niko to od njih nije ni očekivao i pored megalomanskih ambicija Galijanija. Za Veronu su ovo ključni dani. Tim iz ”grada ljubavi” i dalje je u zoni ispadanja, nikako im na ruku nije išao trijumf Specije nad Interom i nemaju izbora protiv Monce, moraju pobediti kako znaju i umeju. Istina, morali su i protiv Fiorentine u prethodnom meču na svom Bentegodiju, pa su ubedljivo poraženi. Mi im dajemo još jednu šansu i predlažemo jedinicu. Za pobedu Verone koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.55.

Volfsburg – Union Berlin – 1 @ 2.32 u CircusBet

Vukovi su odigrali dve dobre utakmice u dva prethodna kola, pobedili su u Kelnu i remizirali sa Ajntrahtom. Čini se da je tim Nika Kovača izašao iz krize u kojoj je bio četiri kola ranije kada je osvojio samo jedan bod. Po položaju na tabeli ne bi trebalo da budu favoriti u meču sa Union Berlinom, ali nešto nam govori da bi mogli do pobede. Berlinci su u četvrtak odigrali veoma naporan meč u osmini finala Lige Evrope. Ugostili su vicešampiona Belgije Sent Žil i remizirali 3:3. Bio je to treći duel ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni pošto su se nalazili i u istoj grupi ovog takmičenja jesenas. U četvrtak je revanš, četvrti međusobni okršaj, a pobednik ide među osam najboljih. U Bundesligi Union je bez pobede i bez postignutog gola u prethodna tri kola, pa zato i predlažemo jedinicu sa koeficijentom 2.32 u kladionici CircusBet.

Genk – Rojal Union – 1 @ 2.33 u CircusBet

Već smo se dotakli tim iz Brisela, da ponovimo, njih očekuje revanš sa Berlincima u četvrtak, ali ništa manje važan nije ni ovaj duel u Župiler ligi. Gostuju kod Genka i možda im je ovo poslednja šansa da smanje prednost lidera i tako u plej-of uđu sa boljim šansama za osvajanje titule. Prošle godine im nije pošlo za rukom da oni sačuvaju prednost ispred Klub Briža, pa je teško poverovati da sada mogu nadoknaditi osam bodova zaostatka za Genkom. Domaćin mora da iskoristi naporan deo sezone koji ima rival i pobedom umakne na dvocifrenu bodovnu razliku. Genk je slavio samo jednom u poslednja četiri kola, ali ni Rojal Union nema perfektan niz iza sebe, naprotiv. Zato predlažemo jedinicu sa koeficijentom koji u kladionici CircusBet iznosi 2.33.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici CircusBet iznosi 13.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.