Tiket za veče (nedelja, 12.03.2023)

tiket dana

Nema previše utakmica na evropskim terenima u nedelju uveče ali da pokušami s još jednim tiketom. Kvote bi mogle biti neznatno izmenjene.

Juventus – Sampdorija – 1/1,2+ @ 2.28 u Meridianbet

Stara dama nije obezbedila plasman u četvrtfinale Lige Evrope posle prvog meča protiv Frajburga i u četvrtak ih očekuje težak meč u Nemačkoj. Ta utakmica je svakako prioritet za Alegrijevu četu jer je to takmičenje jedina šansa da se nađu u Ligi šampiona i naredne jeseni, i to jedino ako ga osvoje. Možda će Juve protiv Sampdorije igrati u malo kombinovanom sastavu, ali i takav ne bi smeo da ima problema sa timom iz Đenove koji je jednom nogom u Seriji B. Nije tim Dejana Stankovića imao sreće u poslednjim utakmica, gubio je bodove gotovo redovno u finišu i sada su bez pobede u osam uzastopnih mečeva. Specija je u petak pobedila Inter i ima 12 bodova više u ovom momentu, a oni su prvi tim iznad crte. Pokušaće Juventus brzo da reši sve dileme u ovom meču, pa predlažemo prelaz 1/1 uz bar dva gola domaćina. Za 1/1,2+ koeficijent iznosi 2.28 u kladionici Meridianbet.

Granada – Ponferadina – 1,0-3 @ 2.11 u Meridianbet

Na 15 utakmica koje su odigrali na svom terenu u ovoj sezoni Granada je zabeležila 13 pobeda i 2 remija. Na šest prethodnih utakmica u Granadi rivali im nisu zaresli mrežu, pa je teško očekivati to od ekipe Ponferadine. Ova ekipa nije pobedila na strani od polovine septembra, a na poslednja četiri gostovanja dali su samo jedan gol i to Ibici. Granada je trenutno na trećem mestu, imaju pet bodova manje od Eibara i četiri od Las Palmasa, ali i ovaj meč manje, pa bi pobedom ponovo došli uz bok ovim dvema ekipama. Jedinica ne bi trebalo da izostane, a golova po pravilu neće biti mnogo. za 1,0-3 koeficijent iznosi 2.11 u kladionici Meridianbet.

Sporting – Boavista – 1,0-3 @ 1.97 u Meridianbet

Orlovi su igrali u četvrtak sa Arsenalom i nisu uspeli da steknu prednost pred revanš na Emirejtsu. Meč je bio odličan a završio se rezultatom 2:2, što ostavlja šanse Sportingu, posebno zbog činjenice da su Tobdžije više posvećene Premijer ligi i njenom eventualnom osvajanju. U Primeiri je Sporting tek četvrti ali nije odustao od napada na treću poziciju koja donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, u kojoj su igrali i prethodne jeseni. Braga ima osam bodova više i pobedom nad Boavistim Sporting bi stigao na pet bodova minusa. Gosti igraju sasvim solidno ove sezone, nalaze se u sredini tabele i podjednako su udaljeni od vrha i dna tabele. Za crno-bele iz Porta biće ovo monoton završetak prvenstva u kome neće imati preteranog pritiska. Verujemo u pobedu Sportinga uz mali broj pogodaka. Za 1.0-3 kvota je 1.97 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 9.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.