Tip dana: Milan – Salernitana: Rosoneri koriste kikseve konkurenata!

U ponedeljak je logično nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to slučaj bio u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na San Siru gde će fudbaleri Milana ugostiti Salernitanu.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Milan: Rosoneri moraju da iskoriste kikseve Intera, Lacija i Rome!

Svakako da je teško bilo očekivati da fudbaleri Milana ponove prošlu sezonu kada je ova ekipa mimo svih očekivanja stigla do Skudeta.
Ruku na srce, niko nekadašnjem šampionu Evrope ne može da ospori titulu, pošto je četa Stefana Piolija od prvog do poslednjeg kola igrala zaista odličan fudbal, što je na kraju bilo dovoljno za ogromno slavlje na ulicama Milana.
Deluje da je uprava Milana uradila jako slab posao u oba prelazna roka, pa će to najverovatnije ekipu sa San Sira i koštati novog Skudeta, pošto se u ovom trenutku Rosoneri nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak 21 bod manjka u odnosu na prvoplasirani Skudeto.
Ipak, sigurno je da će do kraja prvenstva jedan od najtrofejnijih italijanskih klubova dati sve od sebe da dođe do plasmana u Ligu šampiona, a olakšavajuća stvar je što su u ovom kolu kiksnuli Inter, Lacio, Roma i Atalanta, čime bi Olivije Žiru i drugari mogli dobrano da profitiraju ukoliko slave na ovom susretu protiv Salernitane, pošto bi se izjednačili sa gradskim rivalom Interom na drugoj poziciji.
Nažalost, u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan izuzetno loš meč na gostovanju kod Fiorentine, a taj duel na stadionu Artemio Franki je završen pobedom Viole od 2:1, a mora se priznati da je domaćin dosta lakše došao do trijumfa nego što to rezultat pokazuje, s obzirom da je Milan počasni pogodak postigao u sudijskoj nadoknadi.
Pre toga je aktuelni šampion Italije vezao tri trijumfa, i to sva tri bez primljenog gola, pa šire posmatrano, deluje da je to gostovanje u Firenci bio samo slab dan.
Na domaćem terenu je do sada Milan odigrao dvanaest mečeva i ostvario čak devet trijumfa, jedan remi i dva poraza.
Ipak, ono što je najvažnije, je da je italijanski predstavnik sredinom prošle nedelje došao do plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, i to pošto su Rosoneri remizirali na gostovanju kod Totenhema, u meču koji je završen bez pogodaka, što je odgovaralo četi Stefana Piolija koja je pre toga na svom stadionu savladala Pevce rezultatom 1:0.
Za ovaj susret protiv Salernitane, Pioli neće moći da računa samo na Mesiasa, dok su svi ostali fudbaleri u potpunosti spremni.

Salernitana: Tim iz Salenta blizu opstanka!

Ne možemo a da se još jednom ne podsetimo da su prošle sezone praktično svi otpisali tim Salernitane, koji je bio u praktično bezizlaznoj situaciji, međutim, u drugom delu šampionata pod dirigentskom palicom Davide Nikola, Salernitana je odigrala nekoliko neverovatnih mečeva i mimo svih očekivanja došla do opstanka u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Da stvari budu još zanimljivije, ova ekipa je nakon svih tih sjajnih partija u finišu šampionata, u poslednjem kolu doživela katastrofalan poraz na svom terenu od Udinezea kada je bilo čak 0:4, međutim, tim iz Salerna je ostao član Serije A zahvaljujući Veneciji, koja je i pored toga što je ispala u niži rang na svom terenu odigrala časno i remizirala sa Kaljarijem, u meču koji je završen bez golova.
Salernitana je tako šampionat završila uz bod viška u odnosu na tim sa Sardinije, pa je veliko slavlje na jugu Italije moglo da počne.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala, naravno da je primarni cilj opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo tim iz Salenta i naredne sezone gledati u Seriji A.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Davidea Nikole nalaze na šesnaestom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, a na sve to treba napomenuti da Salernitana ima i meč manjka u odnosu na svoje konkurente u borbi za opstanak.
U poslednje vreme ova ekipa pruža izuzetno dobre partije, pa je tako na dva poslednja susreta Salernitana bez poraza, a u tom periodu je ovaj tim ostvario jedan trijumf i remi.
U prošlom kolu je šesnaestoplasirana ekipa na tabeli remizirala na gostovanju kod Sampdorije kojoj su bodovi iz tog susreta bili preko potrebni, međutim, morali su puleni Dejana Stankovića da se zadovolje samo remijem, pošto je taj susret završen bez pogodaka.
Pre toga je ekipa iz Salenta odigrala jedan fantastičan meč na svom terenu protiv Monce i bez većih problema savladala ekipu koja je u vlasništvu Silvija Berluskonija rezultatom 3:0.
Do sada je četa Davidea Nikole odigrala dvanaest mečeva na strani i nije se proslavila, s obzirom da je ova ekipa u tom periodu ostvarila dva trijumfa, četiri remija i šest poraza.
Za kraj, stručnjak koji je Salernitani prošle sezone doneo opstanak u društvu najboljih, za ovo gostovanje kod aktuelnog šampiona Italije neće moći da računa na Facija i Trosta-Ekonga, dok je golman Sepe pod velikim znakom pitanja.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Milan na ovom susretu bez većih problema doći do veoma važnog trijumfa kojim će se ova ekipa popeti na visoku drugu poziciju, a deluje da će Rosoneri od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu legendarnog Očoe zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74.

Deluje da bi duel na San Siru mogao da nam donese pregršt golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.67.

Za kraj, kao što smo već napomenuli, domaćin će od samog starta krenuti silovito ka golu tima iz Salenta, pa se vrlo lako može desiti da vidimo dva ili više golova u prvom poluvremenu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom I2+ uz sjajnu kvotu 2.49 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.