Tiket dana (utorak, 14.03.2023)

Tiket dana

Večeras ćemo saznati imena još dva učesnika četvrtfinala Lige šampiona, igraju se revanši u Portu i Mančesteru i videćemo ko će imati više uspeha. Pored tih utakmica igraju se zaostali mečevi u engleskim nižim ligama, i imamo solidnu ponudu. Predložene kvote i granice važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Midlzbro – Stouk – 1,2+ @ 2.30 u Mozzartbet

Domaćin je u naletu i sada je na samo četiri boda zaostatka za Šefild junajtedom, drugoplasiranim timom Čempionšipa. Lider Barnli je nedostižan, ali i drugo mesto donosi direktan plasman u Premijer ligu, a to i jeste krajnji cilj ekipe sa Riversajda. U London dolazi, u poslednje vreme, odlični Stouk. Ovaj tim je u prošlom kolu pobedio Blekburn, još jednog pretendenta na drugo mesto i tako, posredno, učinio i uslugu M'Borou. Domaćin na svom Riversajdu igra fantastično, dobio je poslednjih sedam utakmica, a poslednji poraz su doživeli još polovinom oktobra. Stouk je u sredini tabele, imaju tri pobede u prethodna četiri kola, a u dva poslednja dali su osam golova Sanderlendu i Blekburnu. U prvom delu sezone bilo je 2:2 u Stouku, i sada verujemo u golove ali i pobedu Midlzbroa. Za kombinaciju 1,2+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.30.

Esen – Osnabrik – 2 @ 2.15 u Mozzartbet

Igra se i vanredno kolo u nemačkoj trećoj ligi, a u Esen dolazi tim Osnabrika. Domaćin će u preostalih 12 kola pokušati da održi glavu iznad vode i opstane u ovom rangu, dok će gosti sve učiniti da uhvate makar treće mesto i igraju u baražu za ulazak u Cvajtu. Ljubičasti su trenutno četvrti, imaju samo bod manje od trećeplasiranog Vehena i mogli bi da prestignu tim iz Vizbadena već posle ovog kola, u slučaju da osvoje sva tri boda u Esenu. U subotu je Osnabrik pobedio Oldenburg sa 2:0 i to im je bila treća pobeda u nizu, a čak osam u devet utakmica u 2023. godini. Ako dodamo i dva trijumfa sa kraja jesenjeg dela sezone, Osnabrik ima deset pobeda i jedan poraz u 11 poslednjih kola. Verujemo da će slaviti i u Esenu, ovaj tim je poražen od Auea u subotu, čime su prekinuli niz od tri meča bez poraza. Predlažemo dvojku, a koeficijent za nju u kladionici Mozzartbet iznosi 2.15.

Pariz – Amjen – GG @ 1.92 u Mozzartbet

U zaostaloj utakmici 23. kola francuske Lige 2 na stadionu Šarleti domaći Pariz dočekuje tim Amjena. Prošlog vikenda obe ekipe imale su dobar nastup, pa su Parižani slavili na gostovanju kod Lavala, a Amjen je odloleo i osvojio bod kod Sent Etjena, mada je do pred sam kraj imao i prednost. Sitoacija na tebeli je takva da ove ekipe mogu do kraja sezone igrati morno i bez stresova. Pariz se nalazi na 11. mestu sa trenutno šest bodova više od prvog tima ispod crte, i jednom utakmicom manje. Amjen je imao veće ambicije, nadali su se borbi za ulazak u leitu ali će, po svemu sudeći, i naredne sezone biti drugoligaši. Sada su 9. i ako bi slavili u ”gradu svetlosti”, možda bi se uključili u bitku za drugo mesto, ali je sve to na dugačkom štapu. U jesenjem delu prvenstva meč u Amjenu završen je rezulatom 1:1 i ne bi nas iznenadilo da se sličan scenario dogodi i sada. Za GG koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.