Tiket za veče (četvrtak, 16.03.2023)

tiket dana

Očekuje nas još osam utakmica večeras, po četiri u Ligi Evrope i Ligi konferencija, pa ćemo saznati imena svih četvrtfinalista u ova dva takmičenja. Kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Sosijedad – Roma – GG @ 2.24 u Meridianbet

Naravno da svi pomisle da je ovo idealna utakmica za igru 0-2 gola, pošto obe ekipe igraju dosta čvrsto tokom cele sezone i primaju vrlo malo golova. Međutim, ovo je revanš, Rimljani imaju dva gola prednosti sa Olimpika i ne vidimo razlog da Baskijci od starta ne krenu svim silama ka njihovom golu. Na Anoeti ume da bude vatreno i neće biti lako Murinjovom timu da se brani 90 minuta. Vučica će zato morati da razmišlja i o napadu, a prostora će sigurno biti kada domaći krenu frontalno u atak. Pokušajte sa igrom gol-gol, kvota je fntastična. Za GG se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.24.

Ferencvaroš – Leverkuzen – GG3+ @ 2.28 u Meridianbet

Farmaceuti su uradili šta su želeli na svojoj Baj areni i stekli dva lepa gola prednosti pred revanš u Budimpešti. Mađarski šampion je svoj evropski put započeo još dalekog jula i sada je blizu kraja. Naravno da se neće predati unapred, Ferencvaroš je imao neke velike pobede u prethodnim godinama u Evropi i neće biti veliko iznenađenje ako na pleća baci i jedan Bajer iz Leverkuzena. Za goste je ovo takmičenje prioritet, to im je jedina šansa da igraju Ligu šampiona naredne sezone, i to samo pod uslovom da trijumfuju u Ligi Evrope, poput Ajntrahta prošle sezone. Fradi se spremao za ovaj meč i zato je za vikend izgubio od Puškaš Akademije, dok je Leverkuzen slavio u Bremenu sa 3:2. Biće goleada, a predlog je GG3+ za koji se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.28.

Drogeda – Dandalk – x2,0-2 @ 2.27 u Meridianbet

Evo i jedne utakmice elitnog ranga u Republici Irskoj. Radi se o prvom meču 6. kola, a u Drogedi gostuje Dandalk. Gosti su loše uzapočeli sezonu, u prva dva kola osvojili su samo bod, ali su u naredna tri igrali dobro i pobedili Sent Patriks i Šelburn, da bi u prošlom kolu osvojili bod u Deriju, a Deri Siti važi ove sezone za prvog favorita prvenstva. Drogeda nema velike ambicije, prošle sezone su jedva izbegli baraž, pa to što su u prvih pet kola osvojili 8 bodova može da se okarakteriše kao odličan start. Slavili su Slaga i UCD-a minimalne pobede, remizirali sa Šamrokom i Šelburnom, a izgubili su samo od Bohemijansa. Ovde neće biti mnogo golova, a smatramo i da Dandalk neće izgubiti. Zato je naš predlog dupla šansa na goste i mali broj pogodaka. Za x2,0-2 kvota je 2.27 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 11.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.