NESTVARNI DOBICI PLJUŠTE KAO NA TRACI: Evo kako je čovek iz Vrbasa osvojio 3.000.050 DINARA!!!

Meridian je postao kuća novog multimilionera – igrajući neobičnu igru Plinko, F. R. iz Vrbasa je izdominirao i osvojio 3.000.050 DINARA!

Da li ste ikada isprobali neobične slot igriceMeridian u ponudi ima veliki broj ove vrste igara koje svakim danom privlače sve veći broj igrača.

Jedan od njih je i F. R. iz Vrbasa. Igra koja je ovog igrača učinila dobitnikom meseca je Plinko provajdera Spribe. Nekoliko ruku bilo je dovoljno da se na njegovom korisničkom nalogu nađe cifra od 3.000.050 DINARA!

Loptica sa vrha piramide se spušta u zeleno, narandžasto i crveno područje. Da stvar bude bolja, možete spuštati više loptica iz ruke, što je F.R. i učinio.

Crvene loptice donose najveće isplate, a mladić je imao sreće da loptica nekoliko puta stane na maksimalnu kvotu x555! Postavivši jak ulog, ušao je u seriju iz koje je izašao kao MULTIMILIONER!

I vi možete postati deo magične Meridianove priče! Isprobajte neku od preko 2.000 igara i uz malo sreće možete ostvariti VELIČANSTVENE DOBITKE.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale.

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

BONUS VEST: Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA?!

Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.