Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igraju samo dve utakmice u Evroligi posle kojih će biti kompletirano 29. kolo welitnog takmičenja. Barselona dočekuje Zvezdu, dok se igra i nemački derbi Bajern – Alba u Minhenu. Kvote i granice podložne su promenama.

Jan Veseli (Barselona) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.85 u MaxBet

Posle pobeda Reala, Olimpijakosa i Monaka Barsa je pala na četvrto mesto. Pobeda nad Zvezdom im je obaveza da bi se održali među četiri najbolja tima i imali prednost domaćeg parketa u eventualnoj majstorici u četvrtfinalu. U prošlom kolu poraženi su Katalonci u Istanbulu, a jedan od boljih u tom meču bio je iskusni centar Jan Veseli. Čeh je ubacio 11 poena i imao čak 9 uhvaćenih lopti. Ukoliko Barsa napravi razliku, Mirotić će verovatno dobiti manju minutažu, što bi značilo da će igrati više ostali visoki igrači, samim tim i Veseli. Njegov prosek u Evroligi je 8,5 poena i očekujemo da prebaci učinak u ovom meču. Naš predlog su (+) poeni na Jana Veselog, granica je 8,5 poena, a kvota 1.85 u kladionici MaxBet.

Fakundo Kampaco (Crvena zvezda) – Asistencije + (granica 5,5) @ 1.65 u MaxBet

Mnogo problema ima Zvezda u ovom trenutku. Nisu u pitanju samo rezultati, već će zbog povreda meč u Blaugrani propustiti Ognjen Dobrić i Nemanja Nedović, a pitanje je hoće li se oporaviti Branko Lazić. Spoljna linija spala je na argentinski dvojac Kampaco-Vildoza i crnogorskog plejmejkera Ivanovića i iskusnog Markovića. Kampaco će imati maksimalnu minutažu protiv Barse, a kao bivšem igraču Reala motiv mu sigurno neće manjkati. Znamo kako Gaučos ume da razigrava saigrače, Katalonci će njemu posvetiti punu pažnju, pa eto razloga da on upiše dosta asistencija. Granica je na 5,5, a koeficijent za (+) asistencija u kladionici MaxBet iznosi 1.65.

Fredi Gilespi (Bajern) – Skokovi + (granica 6,5) @ 1.80 u MaxBet

Snažni centar je najbolji skakač Bajerna, ali se njegov doprinos u napadu ne mero samo poenima i skokovima, već pre svega uticajem na igru, odličnim blokovima i sjajnim pozicioniranjem pod košem rivala. Gilespi prosečno hvata skoro 7 lopti po meču, što je sjajan učinak kada znamo sa kakvim se sve ”alama” suočavao. Meč sa Albom je važan samo zbog prestiža, a mnogo bitnije mečeve ova dva tima imaće u Bundesligi. Nedavno je Bajern pobedio Albu u Berlinu u domaćem prvenstvu, a Gilespi je tada odigrao jedan od slabijih mečeva sa samo 4 poena i 3 skoka. Igrao je vrlo malo, duplo manje nego što igra u Evroligi, a sada mu predstoji bitka sa gorostasnim Kumanđeom. Predlog su (+) skokovi na Gilespija, a granica je na 6,5. Koeficijent za više je 1.80 u kladionici MaxBet.

Luis Olinde (Alba) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.90 u MaxBet

Krilni košarkaš Albe igra dosta promenjivo ove sezone, kao uostalom i ceo tim Albatrosa. Berlinci su na začelju tabele, razočarali su u svakom slučaju, ali su imali nekoliko dobrih nastupa i promovisali neke nove igrače. Luis Olinde sa skoro 25 godina ne spada u početnike, ali je svakako još uvek mlad košarkaš. Radi se o vrlo brzom igraču, odlično se snalazi i u odbrani i u napadu, a ove sezone u Evroligi postiže 8,3 poena za nešto manje od 22 minuta na parketu. Ima odličan učinak i u skoku, pa hvata više od 4 lopte prosečno. Trener Izrael Gonzales često menja postavu, izmene su skoro hokejaške, ali Olinde uvek odigra svojih dvadesetak minuta. Očekujemo da za to vreme ubaci više od 8,5 poena Bajernu, kolika mu je granica u kladionici MaxBet. Za (+) poene kvota je 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 10.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.