Tip dana: Mirandes – Eibar: Težak ispit za lidera na tabeli!

U ponedeljak je poprilično slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel španske Segunde u kom će Mirandes na svom terenu ugostiti Eibar.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21h:

Mirandes: Odlične partije na domaćem terenu!

Prošlu sezonu su fudbaleri Mirandesa završili na četrnaestom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na ekipe koje su na kraju ispale iz lige. Naravno, primarni cilj ove simpatične ekipe će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a kada se sve sabere i oduzme deluje da to ni ove sezone neće biti previše težak zadatak.
U ovom trenutku se Mirandes nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz sedam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli što je zaista fina zaliha pred nastavak šampionata.
Posebno dobro ova ekipa igra u poslednje vreme, pošto je Mirandes na pet poslednjih susreta doživeo samo jedan poraz uz čak tri trijumfa, ali i jednog remija.
U prošlom kolu je trinaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Hihona, koji nam je na kraju doneo čak sedam golova, pošto je kranji rezultat bio 3:4
Deluje da je Mirandes dosta lakše slavio na tom susretu nego što to rezultat pokazuje, s obzirom da je ova ekipa u jednom trenutku imala čak tri gola prednosti, ali je u finišu susreta Hihon zaigrao dosta bolje i posle dva gola Garsije uneo malo neizvesnosti, međutim, ipak deluje da su se fudbaleri domaće ekipe prekasno probudili.
Pre toga je Mirandes bez većih problema slavio i na svom terenu protiv Ovijeda, a taj duel je završen minimalnom pobedom domaćina.
Inače, do sada je trinaestoplasirani tim na tabeli odigrao šesnaest mečeva na svom terenu i ostvario osam trijumfa, pet remija i tri poraza, a posebno dobro Mirandes igra u poslednje vreme na svom stadionu, pošto je na pet poslednjih susreta ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
Za kraj, poslednji međusobni meč između ova dva tima je odigran sredinom oktobra kada nije bilo pobednika, ali ni golova, što je bilo veliko iznenađenje, s obzirom da nam susreti između Mirandesa i Eibara po nepisanom pravilu uvek donose dosta pogodaka.

Eibar: Može li Eibar do povratka u elitu?

Vrlo malo je nedostajalo da se Eibar prošle sezone ekspresno vrati u najkvalitetniji rang španskog fudbala, pošto je ova ekipa na kraju završila na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Almeriju i Valjadolid koji su na kraju i došli do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Eibar je uoči poslednjeg kola imao sve u svojim rukama, a gostovao je kod Alkorkona koji je odavno ispao iz Segunde, međutim, novi trećeligaš je slavio u poslednjem kolu sa 1:0, i tako ostavio Eibar bez već viđenog povratka u elitu.
Svakako da se ništa nije promenilo ni na početku ove sezone, pa slobodno možemo konstatovati da je primarni cilj ovog tima povratak u društvo najboljih.
Utisak je zaista da svi navijači dugogodišnjeg prvoligaša imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na prvoplasiranu Granadu, a kao što je opšte poznato na kraju će dve prvoplasirane ekipe na tabeli doći do direktnog plasmana u društvo najboljih.
Na sve to, Eibar ima i meč manjka u odnosu na svoje najbliže pratioce, a to su u ovom trenutku pomenuta Granada i Las Palmas, pa bi eventualnom pobedom na ovom posednjem meču 32. kola Segunde, lider na tabeli pobegao svojim najbližilim pratiocima na čak četiri boda viška.
U prošlom kolu je lider na tabeli ostvario novi trijumf i to na svom terenu protiv Burgosa, kada je bilo 1:0.
Inače, bio je to četvrti vezani trijumf Eibara u Segundi, ali i četvrti uzastopni meč na kom ova ekipa nije primila pogodak.
Poslednji poraz u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala, lider na tabeli je doživeo još početkom februara, kada je Kartagina slavila sa više nego ubeljivih 3:0.
U gostima je do sada Eibar odigrao petnaest mečeva i ostvario šest trijumfa, četiri remija i pet poraza, a za razliku od starta šampionata kada je ovaj tim imao dosta problema na strani, u poslednje vreme lider na tabeli igra zaista dobro u gostima, o čemu najbolje svedoči podatak da je ova ekipa na pet poslednjih susreta na strani ostvarila tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Naš predlog

Iako se Eibar nalazi na prvom mestu na tabeli i igra zaista sjajno u poslednje vreme, evidentno je da ovog puta gostuje kod ekipe koja igra sjajno na domaćem terenu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Kada god je Mirandes domaćin u međusobnim okršajima sa Eibarom, ti mečevi nam donose pregršt golova, a deluje da će to slučaj biti i ovog puta zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet ceni sa kvotom 2.50.

Za kraj, deluje da bi i jedna i druga ekipa mogla da postigne makar po jedan pogodak na ovom susretu, pa je topla preporuka igra GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.