Tiket dana (ponedeljak, 20.03.2023)

Tiket dana

Od danas kreće period sa slabijom ponudom koji nije baš omiljen među kladiocima. Ipak, mi ne odustajemo, predlog tiketa biće svakog jutra pred vama. Kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Univerzitatea Kluž – Arđeš – 1,2+ @ 2.30 u MaxBet

Počeo je i plej-of u Ruminiji, o opstanku odlučuje međusobno deset timova. Međutim, dva najbolja u plej-autu mogu i u Evropu, igraće u kvalifikacijama za Ligu konferencija, dok iz lige direktno ispadaju samo dve poslednjeplasirane ekipe. Još dve će morati u baraž za opstanak. Sve u svemu sitem je tako napravljen da niko ne može da se opušta do kraja sezone i svaki meč biće veoma važan. Univerzitatea je u odličnoj formi imali su niz od tri uzastopne pobede ali u su prethodnom kolu, poslednjem u regularnom delu, poraženi od gradskog rivala i aktuelnog šampiona Kluđa sa ubedljivih 4:0. Njihov prvi rival u doigravanju je Arđeš iz Piteštija koji nije u dobrom raspoloženju okončao prvih 30 rundi. Arđeš je bez pobede od od kraja novembra, pa već skoro pet meseci nisu zabeležili trijumf. Samo jedan bod su osvojili u prethodnih pet mečeva i ne vidimo način da nešto urade u Klužu. Uz jedinicu dodajemo i bar dva gola na domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.30.

Njuels Old Bojs – San Lorenco – x2,0-2 @ 1.98 u MaxBet

Argentinska elitna liga se tek zahuktava, u toku je 8. kolo a posle prvih sedam najbolji učinak ima tim San Lorenca. Oni su pet puta pobeili na startu uz po remi i poraz od Lanusa u drugom kolu. Sada idu na gostovanje kod Njuels Old Bojsa u Rozario. Domaćin je takođe dobro startova, osvojili su 11 bodova i bili pred ovu rundu u vrhu tabele. Njuels je u dva poslednja kola osvojio četiri boda, minimalno su porazili Barakas, a onda osvojili bod na gostovanju Kolonu. San Lorenco je igrao i jedan meč u Kupu Argentine u međuvremenu u kome nisu imali problema protiv Sarmijenta. U prethodnoj sezoni ove dve ekipe su igrale u Rozariju bez golova dok je u Buenos Ajresu San Lorenco slavio sa 3:2. Ne očekujemo mnogo golova na ovom meču, ali ni poraz gostiju. Naš predlog za duel profesionalne lige Argentine je dupla šansa na goste uz mali broj pogodaka. Za x2,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.98.

Ingolštat – Dinamo Drezden – 2 @ 2.30 u MaxBet

Nemački trećeligaši igrali su u utorak i sredu vanredno kolo, a utakmica u Ingolštatu spušta zavesu na redovno 28. Gosti iz Drezden mnogo bolje stoje na tabeli od svog domaćina, a da podsetimo, radi se o dve ekipe koje su koliko u prošloj sezoni vojevale u Cvajti. Ingolštat je bio poslednji i direktno ispao u treću ligu, dok je za Dinamo koban bio dvomeč u baražu protiv Kajzersluterna. Ingolštat sigurno ne može nazad među drugoligaše, pogotovo posle trii uzastopna poraza u martu. Ekipa Dinama ima šansu da se vrati u Cvajtu, oni su u martu stoprocentni, a najrealnije je da se bore za treće mesto i novi plasman u baraž, ovog puta za ulazak u drugu ligu. Najveći rivali su im Manhajm, Osnabrik i Vehen, dok su dve prvoplasirane ekipe dosta odmakle. Dinamo je ovog proleća u gostima pobedio četiri puta na pet mečeva, a samo je protiv lidera Elversberga remizirao. Dvojka se sama nameće kao predlog, a u Bonustipu u kladionici MaxBet za nju se dobija kvota 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 10.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.