Tiket dana (utorak, 21.03.2023)

Tiket dana

Do četvrtak i početka kvalifikacija za naredni EURO mučićemo se sa sastavljanjem tiketa zbog veoma slabe ponude. Pronašli smo nekoliko utakmica i ovog utorka, sasvim dovoljno za sastavljanje tiketa. Kvote su važile u momentu pisanja teksta.

Barnsli – Šefild Venzdej – 1x,0-2 @ 2.40 u Meridianbet

U zaostaloj utakmici 29 kola engleske Lige 1 sastaju se dva tima koja su u odličnoj formi. Gosti su lideri na tabeli, ne znaju za poraz još od početka oktobra, a niz od pet uzastopnih pobeda prekinuli su u petak remijem protiv Boltona na svom terenu. I pored toga Sove su ostale na prvom mestu, sakupile su 78 bodova i sada im već prete Plimut sa jednim manje, odnosno Ipsvič koji ima 75. Odmah iza je i njihv sadašnji rival Barnsli. Domaćin je u seriji od 11 utakmica bez neuspeha sa 9 pobeda i dva remija. U subotu je Barnsli slavio minimalnu pobedu protiv Vajkomba na strani, tima koji je legitiman kandidat za plasman u plej-of. Ostalo je još samo osam redovnih kola, psu ove zaostale utakmice, a tu su Šefild i Barnsli u povoljnijoj poziciji od svojih rivala jer imaju najmanji broj odigranih mečeva. U prvom delu sezone Barnsli je slavio u Jorkširu sa 2:0 a i sada nam se čini da su bliži uspehu. Verujemo da golova neće biti mnogo, Šefild Venzdej i Barnsli su primili samo po jedan pogodak u prethonde četiri utakmice, pa je naš predlog dupla šansa na domaćina uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.40 u kladionici Meridianbet.

Bredford Siti – Karlajl – 1x,0-2 @ 2.32 u Meridianbet

I u Ligi 2 igra se jedan veliki derbi, a u pitanju je tanije odložena utakmica između Bredford Sitija i Karlajla. Domaći tim je u seriji od tri uzastopna remija i pod hitno mu je potrebna pobeda da bi se održali u vrhu tabele. Oni su pred ovaj meč pali na 6. mesto sa šest bodova manje od trećeplasiranog Nortemptona, ali i sa utakmicom mnaje. Trijumf nad Karlajlom bi Jorkšircima doneo skok samo za jedno mesto na tabeli, ali bi se primakli timovima koji su u zoni direktnog plasmana u Ligu 1. Među prva tri želi i Karlajl, oni su trenutno čestrvi ali bi pobedom u Zapadnom Jorkširu uspeli da preskoče Nortempton i Stivenidž i budu uz rame vodećem Lejton Orjentu. Imao je Karlajl šansu za to u subotu, dočekali su Stivenidž ali mu nisu uspeli zatresti mrežu i meč je okončan bez golova. Tim remijem Karlajl je prekinuo seriju od pet uzastopnih pobeda. U prvom delu sezone Karlajl je slavio minimalan trijumf nad Bredfordom, a sada verujemo da je domaći tim bliži uspehu ali se ograđujemo duplom šansom uz standardno malo golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.32 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.