SPEKTAKULARNI DOBICI SE REĐAJU! Pogledajte šta rade doktori za klađenje – Meridian nedeljama već isplaćuje milione (FOTO)

SPEKTAKULARNI DOBICI SE REĐAJU! Pogledajte šta rade doktori za klađenje – Meridian nedeljama već isplaćuje milione (FOTO)

Sportska kladionica Meridian iz dana u dan osvežava svoju listu srećnih dobitnika

U poslednje vreme svedoci smo spektakularnih dobitaka koji se, kao na traci, ređaju u sportskoj kladionici Meridian. Sezona se zahuktava širom Evrope, a iskusni kladioničari znaju da je ovo period godine kada se može i te kako naplatiti sportsko znanje. Posebno ako ste ljubitelji fudbala, UEFA takmičenja i top liga, koje polako, ali sigurno ulaze u sam finiš.

Vikend iza nas bio je posebno uzbudljiv za igrače Meridiana. Nekoliko dobitnih tiketa se izdvojilo, a u nastavku poseban akcenat stavljamo na tri dobitka – evo i zbog čega.

Ulog: 5.000 RSD, kvota: 49.46, dobitak: 242.435,35 RSD

Bezbroj puta se dokazalo da u kladionici treba slediti osećaj. Posebno ako već duže vreme pratite određenu ligu i timove poznajete „u dušu“, što bi se reklo. E, baš tako je i ovaj igrač, u subotu popodne ispratio 28. kolo francuske Lige 2. Neko bi rekao, Francuzi, golovi… Ma, da se ne šalimo! Ali, golovi su ovoga puta, hrabrom kladioničaru, na uplatu od 5.000 RSD doneli, slobodno možemo reći – all inlusive letovanje i fin džeparac – 242.435,35 RSD.

Ulog: 9.000 RSD, kvota: 27.53, dobitak: 247.770 RSD

Na početku teksta smo napomenuli da je u klađenju važno slediti osećaj, što dokazuje i naredni tiket. Ovoga puta, reč je o „osećaju za prelaz“. Igra koja kada dođe posebno obraduje svakog kladioničara. Srećni dobitnik sume od 247.700 DINARA je u petak odlučio da singlira i uz pogođenu kvotu 27.53, na uplatu od 9.000 dinara, bez problema zaokružio igru „iz 2 u 1“ na utakmici Atalanta – Empoli.

I za kraj, stiže poslastica iz edicije „nedeljni tiket“. Tiket koji imate priliku da vidite je klasičan evropski tiket – miks liga – Serija A, Liga 1, La Liga, turska prva liga, rumunska prva liga… Ali, i miks igara – fiksevi, duple šanse i golovi doneli su igraču Meridiana 164.185,22 DINARA.

Ukoliko i vi želite da se nađete na listi srećnih dobitnika, a još uvek nemate otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije – učinite to već danas – registrujte se klikom na ovaj link i odmah preuzmite 300 poklon spinova, a ukoliko istog dana deponujete novac i odigrate tiket, na bonus račun stiže dodatnih 100% bonusa na prvi depozit.

Iskoristite najveće kvote u Meridianu i sastavite dobitnu kombinaciju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.