Tiket dana (sreda, 22.03.2023)

Tiket dana

Danas je ponuda još slabija nego juče, ali je uteha to što sutra startuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Kvote iz ovog tiketa važile su u trenutku njegovog sastavljanja.

Mensfild – Grimzbi – 1,0-3 @ 2.45 u MaxBet

Ovaj meč trebalo je da se igra još u okviru 22. kola engleske Lige 2, ali je tada odložen zbog obaveza Grimzbija u FA kupu. Ova ekipa je preskočila i subotnji prvenstveni duel jer se našla u četvrtfinalu najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu. Rival u četvrtfialu FA kupa bio im je odlični Brajton, Grimzbi se držao dobro čitavo poluvreme na Ameksu ali je na kraju ubedljivo poražen. Galebovi su slavili 5:0 i u polufinalu će se sastati sa Mančester junajtedom. Čini nam se da je to bila poslednj važna utakmica za Grimzbi u sezoni. Ovaj tim je tek na 15. mestu u Ligi 2, daleko je od plasmana u plej-of, a još dalje od borbe za opstanak. Možda je njiova šansa to što imaju tri zaostala meča i eventualnim pobedama uključili bi se u bitku za ulazak u doigravanje. Ipak, teško je očekivati da dobiju sve te utakmice, a već sada imaće problem na gostovanju u Mensfildu. Domaćin je trenutno osmi, ali ima dve utakmice manje od Salforda koji je poslednji u plej-of zoni i koji im beži tri boda. Mensfild je u subotu remizirao sa Stokportom 1:1 u gostima i verujemo da će doći do celog plena protiv tvrdog Grimzbija. Uz jedinicu dodajemo i mali broj golova. Za 1,0-3 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.45.

Republika Irska – Letonija – 1,0-2 @ 2.95 u MaxBet

Ove dve selekcije bile slobodne u prvom kolu kvalifikacija i odlučiće su da termin iskoriste za odigravanje prijateljskog duela. Republika Irska je u veoma teškoj grupi sa selekcijama Francuske, Holandije, Grčke i Gibraltara i biće veliki uspeh ako uspeju da se nađu mešu dve najuspenije ekipe i odu u Nemačku na EURO. Nisu igrali na Mundiajlu u Kataru, od njih su u kvalifikacijama bili bolji Srbija i Portugalija i sada im je odlazak na neko veliko takmičenje, takoreći, prioritet. Od Letonaca se ne očekuje da odu na EURO, davno je bilo kada su oni u tome uspeli i igrali na Evropskom prvenstvu u Portugaliji 2004. godine. Grupa im ponovo nije laka, tu su Hrvati, Velšani, Turci i Jermeni, pa je malo verovatno da mogu makar do druge pozicije. Veću šansu imaju kroz Ligu nacija, i eventualno tu treba da traže priliku da se nađu na Mundijalu ili Evropskom prvenstvu. Ove dve selekcije poslednji put su se sastale još pre deset godina, a i to je bio prijateljski meč. Irci su znatno kvalitetniji, mada ni ovi nisu što su bili. Očekujemo njihovu tesnu pobedu, pa uz jedinicu dodajemo i mali broj pogodaka. Za 1,0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.95.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 7.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.