Tip dana: Miljonarios – Pasto: Da li je vreme za prvi poraz Milionera na domaćem terenu?

I u sredu je poput jučerašnjeg dana izuzetno slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta posle duže vremena analizirali jedan meč kolumbijske Aperture, u kom će snage odmeriti ekipe Miljonariosa i Pasta.
Susret između ova dva tima je zakazan za 02:00h.

Miljonarios: Primarni cilj je plasman u plej-of!

Miljonarios je osnovan 1946. godine, a do sada je ova ekipa čak petnaest puta osvajala naslov prvaka u Kolumbiji, što je čini jednom od najtrofejnijih u ovoj zemlji.
Zlatne godine ovog kluba su bile od 1949-1963 kada je ovaj tim osvojio čak devet titula prvaka, jedan Kup, ali i takozvano Svetsko prvenstvo za manje klubove.
Do posednjeg trofeja u najkvalitetnijem rangu kolumbijskog fudbala popularni Milioneri su stigli 2017. godine kada je u velikom finalu plej-ofa savladan Santa Fe.
Regularni deo prošle sezone je jedan od najtrofejnijih kolumbijskih timova završio na prvom mestu na tabeli, međutim ova ekipa se nije proslavila u doigravanju pošto je u svojoj grupi zauzela tek treće mesto na tabeli i ostala bez plasmana u veliko finale, i šanse da dođe do svoje šesnaeste titule prvaka Kolumbije.
Svakako da će i ovog puta pre svega primarni cilj biti plasman u doigravanje, a onda i napad na trofej, iako će to po svemu sudeći biti veoma težak zadatak.
U ovom trenutku se Miljonarios nalazi na sedmom mestu na tabeli uz jedanaest osvojenih bodova, što je za pet poena manje u odnosu na prvoplasirani Čiko, koji se mimo svih očekivanja trenutno nalazi na prvoj poziciji najkvalitetnijeg ranga kolumbijskog fudbala.
U prošlom kolu su popularni Milioneri u jednom sjajnom meču na kom smo videli čak četiri gola remizirali na svom terenu protiv Agilasa, a taj susret je završen rezultatom 2:2.
Inače, na pet poslednjih susreta sedmoplasirani tim na tabeli je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz i to na gostovanju kod Kaldasa kada je bilo 1:0.
Na svom terenu je Miljonarios do sada odigrao tri susreta i može se pohvaliti dosta dobrim učinkom pošto je u tom periodu nekadašnji šampion Kolumbije ostvario dva trijumfa uz jedan remi, i to na pomenutom meču protiv Agilasa.
Za kraj, na poslednjih sedam međusobnih susreta na svom terenu protiv Pasta, Miloneri su ostvarili čak pet trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz, što je svakako jedan od razloga zbog kojih fudbaleri ove ekipe u veoma lepom raspoloženju dočekuju šestoplasirani tim na tabeli.

Pasto: Sjajne partije u poslednje vreme!

Deportivo Pasto je osnovan 1949. godine, i na prvi pogled vidimo da je ova ekipa do sada imala daleko manje uspeha od svog rivala na večerašnjem susretu.
Naime, Pasto je do sada samo jednom bio šampion Kolumbije i to nakon velikog trijumfa u finalu plej-ofa nad favorizovanim Deportivo Kalijem, što je svakako bilo jedno od najvećih iznenađenja u poslednjih dvadesetak godina u kolumbijskom fudbalu.
Pored tog trofeja iz 2006. godine, ova ekipa je dva puta osvajala i kolumbijski Kup, dva puta trofej namenjen najboljem timu druge lige, a na sve to treba dodati i da je ovaj tim tri puta gubio u velikom finalu doigravanja. Poslednji put se to desilo 2019. godine kada je slavni Junior bio bolji i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Inače, u prošlo sezoni se Pasto nimalo nije proslavio pošto je ova ekipa na kraju završila tek na šesnaestom mestu na tabeli i na taj način posle dosta vremena ostala bez plasmana u doigravanje, pa je izvesno da će poput Miljonariosa, primarni cilj biti plasman u plej-of.
U ovom trenutku se popularni Trikolori nalaze na odlično šestom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na popularne Milionere, pa će ovo gostovanje kod jednog od najtrofejnijih kolumbijskih klubova biti odlična prilika za Pasto da se još više odmakne od ove ekipe, ali i približi prvoplasiranom Čiku, koji trenutno ima samo tri boda viška.
Nije sve od starta krenulo najbolje po ovu ekipu, međutim, mora se priznati da Trikolori u poslednje vreme izgledaju zaista sjajno.
Naime, na poslednja dva susreta Deportivo Pasto je ostvario isto toliko trijumfa. Prvo je ovaj klub uknjižio tri boda na gostovanju kod Kaldasa, kada je bilo 0:1, da bi u prošlom kolu šestoplasirana ekipa na tabeli slavila i na svom terenu protiv Deportivo Kalija, a taj meč je završen rezultatom 2:1, i to nakon gola Tovara u četvrtom minutu sudijske nadoknade, što je bio povod za veliko slavlje na tribinama.
Za kraj, do sada je Pasto odigrao četiri meča na strani i ostvario dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz, što trenutno ovu ekipu čini najboljim gostom u ligi.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na poslednje međusobne mečeve između ova dva tima doći ćemo do zaključka da je Miljonarios na poslednja četiri susreta ostvario tri trijumfa i jedan remi, pa deluje da je ova ekipa favorit i na ovom duelu zbog čega vam preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.69.

Kada se sastaju ova dva tima, skoro uvek ima i dosta golova, a sva je prilika da će to biti slučaj i večeras, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20.

Za kraj, deluje da će popularni Milioneri postići makar dva pogotka na ovom susretu, pa je topla preporuka igra D2+ za koju je Meridianbet odredio kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.