Tiket dana (četvrtak, 23.03.2023)

Tiket dana

Večeras kreće novi kvalifikacioni ciklus za plasman na EURO čiji je domaćin Nemačka 2024. godine. Biće jako zanimljivo, barem u prvim kolima dok se favoriti još uvek ne izdvoje na vrhu. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Bosna i Hercegovina – Island – 1 @ 1.82 u CircusBet

Zmajevi su imali još jedan uspešan nastup u Ligi nacija i ponovo su se plasirali u A diviziju ovog takmičenja. Međutim, nisu otišli na Mudnijal, čak nisu stigli ni do baraža, a jedino veliko takmičenje na kome su učestvovali je ostalo Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Na EURU još nisu bili, a sada imaju priliku da i to ostvare. Grupa im je sasvim dobra, tu su Portugalci prvi favoriti, a Bosanci će se boriti sa Slovacima i Islandom za drugo mesto. Čini se da Luksemburg, a posebno Lihtenštajn, nešto slabiji. Već u prvom kolu Bosna i Hercegovina igra važan meč protiv Islanđana. Ove dve selekcije se prvi put sastaju, nisu igrale čak ni prijateljeske mečeve, pa su sigurno nepoznanica jedni za druge. Na Bilinom polju u Zenici su padale i mnogo jače reprezentacije od islandske, mada je ova selekcija u prethodnom godinama podigla standarde učešćem na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i Mundijalu u Rusiji. Sada je Island u padu, u nacionalnom timu nema dosta igračća iz tog perioda, a mladi tek stupaju na scenu. Očekujemo da Bosna iskoristi prednost domaćeg terena i upiše prvu pobedu u kvalifikacijama za EURO. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.82.

Severna Makedonija – Malta – 0-2 @ 1.89 u CircusBet

Reprezentacija Severne Makedonije već je napravila neke zapažene rezultate, a sigurno je da je plasman na prethodni EURO bio prava mala senzacija. Istina, oni su do plasmana stigli zahvaljujuči Ligi nacija, preko čijeg turnira su na kraju popunili broj učesnika na Evropskom prvenstvu. Igrali su odlično i u kvalifikacijama za mUndijal u Kataru, došli su do baraža, eliminisali Italiju u gostima, ali nisu usplei i Portugaliju u Lisabonu, pa su ostali bez odlaska na drugo uzastopno veliko takmičenje. Sadašnja grupa je jako teška, tu su finalsti sa prethodnog EURA, Italija i Engleska, a pored njih je tu izuzetno jaka Ukrajina. Trebaće mnogo umešnosti Makedoncima da doću do drugog mesta, a mođžemo samo da pretpostavimo koliko će Azuri biti ”zainteresovani” za osvetu za poraz u baražu. Od Malte su bolji, ali treba biti oprezan sa ovom selekcijom koja više ne služi za popravljanje gol razlike. Maltežani su uspeli u prethodnom mundijalskom ciklusu da uzmu po bod u Slovačkoj i na Kipru i pokušaće da ostanu neporaženi u Skoplju. Naš predlog je igra na mali broj golova, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.89.

Slovačka – Luksemburg – x2 @ 2.47 u CircusBet

Slovačka selekcija je u padu, odigrali su jako loš ciklus u Ligi nacija i jedva ostali u C diviziji. U istom rangu igra i Luksemburg, s tim da su oni bili na drugom emstu u svojoj grupi i dosta namučili prvoplasirane Turke. Imao je Luksemburg dobrih nastupa i u mundijalskim kvalifikacijama, pamti se ona pobeda u Dablinu protiv Republike Irske, koja je dosta pomogla i Srbiji. Ovo je grupa u kojoj se izdvaja Portugalija, a ostale selekcije, osim Lihtenštajna, veruju da mogu biti drugi. To se očekuje i od Slovaka, ali bi i Luksemburžani mogli da nekom pomrse konce. Po nama, ovo je jednaod utakmica u kojoj treba tražiti iznenađenje. Prvo je kolo, tada se najčešće dešavaju kiksevi, ali u duelu ove dve selekcije nijedan rezultat neće biti senzacija. Smatramo da će Luksemburg odigrati dobro u Trnavi i da će otići neporaženi. Za duplu šansu na goste x2, koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.47.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 8.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.