Tiket za veče (subota, 25.03.2023)

tiket dana

Ovih dana je ponuda za klađenje poprilično siromašna, ali nam i pored toga subota veče donosi nekoliko veoma interesantnih susreta.
Ovog puta ćemo se isključivo fokusirati na golove, a podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Maroko – Brazil – 0-2 @ 1.69 u Mozzartbet

Maroko je pružao fenomenalne partije na Mundijalu gde je ova selekcija mimo svih očekivanja na kraju došla do četvrtog mesta na tabeli što je svakako ogroman uspeh.
Sa istim partijama bi Ziješ i drugari svakako da nastave i na ovom meču protiv Brazila, koji želi da se iskupi naciji za očajne partije na Svetskom prvenstvu, pošto su Karioke prerano eliminisane od Hrvatske, još u četvrtfinalu.
Zanimljivo je da je na spisku za Maroko čak deset debitanata, ali su i dalje tu igrači poput Vinisijusa, Kasemira, Militaa, Pakete i drugih.
Zanimljivo je da Marokanci igraju katastrofalno u kvalifikacijama za afrički Kup nacija gde je ova selekcija vezala čak tri poraza, dok je Brazil svoj poslednji meč odigrao upravo protiv Hrvatske na Mundijalu.
Poznato je koliko polufinalista Svetskog prvenstva ume da bude tvrd rival pa ne treba ovde očekivati previše golova zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.69.

Los Anđeles – Dalas – 4+ @ 2.70 u Mozzartbet

MLS se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru kog će aktuelni šampion Los Anđeles na svom terenu ugostiti Dalas.
Karlos Vela i drugari igraju dosta dobro i na startu novog šampionata i deluje zaista da je ovaj tim ponovo jedan od glavnih favorita za osvajanje naslova prvaka.
U ovom trenutku se aktuelni šampion MLS-a nalazi na drugom mestu na tabeli zapadne konferencije uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sent Luis, koji ruku na srce ima i meč viška.
Što se tiče Dalasa, ova ekipa trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli zapadne konferencije uz isti broj bodova kao i Los Anđeles, međutim ovaj tim ima i meč viška, pošto je do sada na četiri odigrana susreta Dalas ostvario dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Kanzasa, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Mečevi Los Anđelesa na domaćem terenu nam veoma često donose veliki broj golova, a naše mišljenje je da će to slučaj biti i večeras pa vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.70.

Boka Juniors – Olimpo – 3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Poslednji susret koji smo za vas analizirali u tiketu za subotu veče nam dolazi iz Argentine, gde će snage u okviru Kupa odmeriti Boka Juniors i Olimpo.
Svakako da smo dosta više očekivali od tima sa Bombonjere na startu ovogodišnjeg izdanja argentinskog šampionata, pošto se u ovom trenutku Boka nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani River Plejt.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Argentine još jednom šokirao svoje navijače, pošto je ova ekipa na Bombonjeri poražena od Instituta, a taj duel je završen rezultatom 2:3.
U goste im stiže Olimpo, koji je bez ikakve sumnje veliki autsajder na ovom susretu, ali svakako da će tim koji se u ovom trenutku nalazi na prvom mestu u trećoj ligi, dati sve od sebe da ozbiljno namuči ozbiljno poljuljanu ekipu Boke Juniors.
U prošlom kolu argentinske treće lige, Olimpo je na svom terenu odigrao jedan fenomenalan meč i demolirao ekipu Sol de Maja rezultatom 5:0.
Sva je prilika da će nam i ovaj susret doneti dosta golova pa je topla preporuka igra 3+ koju Mozzartbet ceni sa kvotom 2.00.

Ukupna kvota na noćnom tiketu za subotu veče u kladionici Mozzartbet iznosi 9.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.