Tiket dana (ponedeljak, 27.03.2023)

Tiket dana

I danas ćemo pratiti utakmice kvalifikacija za naredni EURO u Nemačkoj 2024. godine. Kvote iz tiketa važile su u trenutku njegovog sastavljanja.

Republika Irska – Francuska – 2,2+ @ 1.95 u Mozzartbet

Aktuelni vicešampioni sveta žestoko su krenuli u ovim kvalifikacijama. U prvoj utakmici su na svom Parku Prinčeva ugostili jednu od najjačih evropskih selekcija Holandiju, i deklasirali je sa 4:0. U prvoj utakmici Trikolora posle onog spektakularnog finala u Kataru videli smo veliku želju kod pulena Didijea Dešana, a opet je za golove bio raspoložen Kilijan Mbape, strelac dva gola. Mrežu Lala tresli su još Griznman i Upamekano. Jasno je bilo i posle žreba da je Francuska prvi favorit u grupi, ali se to mislimo i za Holanđane, koji su igrali odlično na Mundijalu. Rebublika Irska igra svoj prvi meč, oni su prethodni termin iskoristili da odigraju prijateljksku utakmicu protiv Letonije i slavili su sa 3:2. Na Mundijalu nisu učestvovali, a nisu uspeli ni da odu u A diviziju Lige nacija, pa će i dalje igrati u ”drugoj ligi” ovog takmičenja. Irci bi trebalo da svoju šansu traže u okršajima sa Grčkom i Holandijom, a ovde očekujemo novi trijumf Petlića uz bar dva gola u Dablinu. Za 2,2+ koeficijent iznosi 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Mađarska – Bugarska – 1x,0-2 @ 1.80 u Mozzartbet

Mađarska je na žrebu bila u prvom šeširu i verujemo da su gotovo sve sekcije iz ostalih šešira želele nju u grupi. Na kraju je sreća poslužila Srbiju, Crnu Goru, Bugarsku i Litvaniju, ali će svako ko potceni nekadašnju ”laku konjicu” grdno pogrešiti. U prethodnim godinama ova selekcija je beležila sjajane rezultate, igraju u A diviziji LIge nacija i malo je nedostajalo da trijumfuju u grupi sa Italijom, Nemačkom i Englwskom. Na kraju su Azuri bili prvi jer su slavili u Budimpešti u poslednjem kolu, a iza Mađarske ostala su dva bivša svetska prvaka. Igrali su odlično i na prethodnom EURU, ali ni tada nisu imali sreću sa žrebom, pa su igralu u grupi sa Francuskom, Portugalijom i Nemačkom. Ukoliko opet odu na šampionat, trebalo bi da imaju više sreće sa kuglicama. U svom prvom meču u novom ciklusu dočekuju Bugarsku. Ova reprezentacija je počela da pobeđuje kada je na mesto selektora došao Mladen Krstajić, ali su kvalifikacije započeli porazom na svom terenu od Crne Gore. Teško je taj neuspeh pao svima u Bugarskoj, a novi poraz bi ih možda i izbacio iz igre za jedno od dva prva mesta. I pored poraza nisu loše igrali protiv Sokolova, ali nisu imali sreće. Možda im se to vrati u Budimpešti, pa ćemo predložiti duplu šansu na domaćina uz mali broj golova. Za 1x,0-3 kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Moldavija – Češka – 2/2,2+ @ 2.00 u Mozzartbet

Knedličke su obeležile prvo kolo sigurnom i ubedljivom pobedom nad Poljskom, učesnikom nokaut faze Mundijala u Kataru. Česi su sve rešili već posle tri minuta igre kada su imali prednost od dva gola, pogocima Krejčija i Čvančare. Na kraju je bilo 3:1, ali Poljaci nisu ni jednom momenta zapretili, već su počasni pogodak postigli tek u 87. minutu. Ova grupa je, po opštem mišljenju, jedna od najslabijih, i glavni favoriti su baš Česi i Poljaci. Tu su Farska Ostrva, Albanija i Moldavija, i videćemo da li neko može da pomrsi konce ovim dvema selekcijama. Moldavci nemaju nikakva očekivanja osim da nekog pobede. Najbolju priliku imali su pre tri dana kada su u Kišinjevu dočekali Farane, ali su i tu jedva osvojili bod. Protiv Češke šanse su im minimalne i sigurno će se truditi da, ako već moraju da izgube, to urade sa što manjom razlikom. Za goste su bitni samo bodovi i verujemo da će Knedličke brzo da reše pitanje pobednika. Možda ne tako brzo kao protiv Poljske, ali je naš predlog prelaz 2/2 uz dva gola gostiju. Za kombinaciju 2/2,2+ kvota iznosi 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.