Tip dana: Rize – Manisa: Rize za povratak u elitu grize!

U sredu je poprilično slaba ponuda za klađenje, pa smo ovog puta za vas analizirali jedan meč turske druge lige, u kom će fudbaleri Rizespora na svom terenu ugostiti Manisu.
Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

Rize: Primarni cilj je povratak u društvo najboljih!

Nažalost, fudbaleri Rizespora su prošle sezone ispali iz najkvalitetnijeg ranga turskog fudbala i to pošto su na kraju šampionata završili na sedamnaestom mestu na tabeli, koje je ujedno bilo i poslednje mesto koje znači selidbu u niži rang.
Logično je da će zbog svega toga primarni cilj ovog kluba biti ekspresni povratak u društvo najboljih, što svakako neće biti nimalo lak zadatak, međutim, kada se sve sabere i oduzme, utisak je da svi navijači dojučerašnjeg prvoligaša imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se Rize nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Ejuspor, ali i meč manje u odnosu na trenutno drugoplasirani tim na tabeli, uz konstataciju da je uz prvu poziciju i drugo mesto to koje direktno donosi plasman u Superligu.
U prošlom kolu su fudbaleri Rizea upravo slavili na gostovanju kod ove ekipe rezultatom 0:1, čime su i prišli na četiri boda zaostatka i samo potvrdili da se nalaze u odličnoj formi.
Na poslednja tri susreta u drugom po kvalitetu rangu turskog fudbala, izabranici Bulenta Korkmaza su ostvarili isto toliko trijumfa.
Pre tog trijumfa na gostovanju kod direktnog konkurenta u borbi za povratak u Superligu, trećeplasirani tim na tabeli je slavio prvo protiv Bodruma u gostima, a potom i na svom terenu protiv Altaja, kada je bilo 3:1.
Dojučerašnji prvoligaš u poslednje vreme igra fenomenalno na domaćem terenu, pošto je na četiri poslednja susreta na svom stadionu Rize ostvario isto toliko trijumfa, uz konstataciju da je ova ekipa na svakom od ta četiri susreta postizala makar po tri pogotka, što je podatak koji zaista treba pohvaliti.
Za kraj, poslednji međusobni susret između Rizea i Manise je odigran krajem oktobra prošle godine, i bioje to jedan poprilično dobar meč na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.

Manisa: Fenomenalne partije u poslednje vreme!

Fudbalski klub Manisa je osnovan 1994. godine i do sada ova ekipa nije postizala neke značajnije rezultate u svojoj istoriji, pa je sigurno da se uprava ovog kluba i te kako zadovoljava sa učešćem u drugom po kvalitetu rangu turskog fudbala.
Prošlu sezonu je ova simpatična ekipa završila na sredini tabele, preciznije na devetoj poziciji što je svakako podatak koji je i te kako obradovao sve navijače ovog tima, pošto je ostvaren primarni cilj, a to je naravno opstanak u društvu najboljih.
Apsolutno nema nikakve sumnje da će i ovog puta to biti primarni cilj Manise, koja i ove sezone pruža poprilično dobre partije u drugom po kvalitetu rangu turskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedmoplasirani Bodrum, a za one koji ne znaju, to sedmo mesto je i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje, što bi bez ikakve sumnje bio ogroman uspeh za ovu ekipu.
U poslednje vreme tim koji sa klupe predvodi Turgaj Altaj igra fenomenalno, pa je tako osmoplasirana ekipa na tabeli na poslednjih pet susreta ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan poraz i to na svom terenu protiv drugoplasiranog Ejuspora, kada je bilo 0:1.
U prošlom kolu je Manisa odigrala još jedan fantastičan meč i slavila na gostovanju kod Altaja, a taj duel je završen rezultatom 1:3. Dugo je na tom susretu stojalo 1:2 na semaforu, a i pored ozbiljnih napada domaće ekipe u drugom poluvremenu, Fernandeš je u petom minutu sudijske nadoknade postavio konačnih 1:3.
Inače, Manisa u poslednje vreme igra fenomenalno na strani, pošto je osmoplasirani tim na tabeli na tri poslednja meča u gostima ostvario isto toliko trijumfa, i ono što je posebno interesantno je da na svakom od ta tri gostovanja ova ekipa postigla tri pogotka, što je bez ikakve sumnje jedan od glavnih razloga zbog kojih fudbaleri ove ekipe u veoma lepom raspoloženju dolaze na gostovanje kod favorizovanog Rizea.

Naš predlog

Oba tima pružaju izuzetno dobre partije u poslednje vreme, i vrlo je moguće da ovde vidimo golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.64.

Ukoliko želi da sledeće sezone zaigra ponovo u najkvalitetnijem rangu turskog fudbala, a svakako da želi, domaćin prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima na svom terenu, a mišljenja smo da će se to večeras i desiti, pa je topla preporuka jedinica koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.93.

Za kraj, vrlo lako se može dogoditi da nam ovaj susret donese pravu goleadu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 4+ uz fenomenalnu kvotu u Meridianu 2.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.