Tiket dana (sreda, 29.03.2023)

Tiket dana

Naredna dva dana i najuporniji će pokušati da zaobilaze kladionice, ali mi smo i danas spremili tiket za vas. Kvote svakako mogu biti izmenjene u nekom momentu.

Čeltenam – Šefild Venzdej – 1x @ 2.10 u MaxBet

Domaćin je imao jednu lepu pauzu od tačno deset dana bez utakmica dok su gosti u tom intervalu dva puta morali na teren i to u gostima. Da sve bude gore po Šefild Venzdej oba ta meča su izgubili, prvo od Barnslija, a onda i Forest Grina. Ne zna se koji je poraz teže pao navijačima Sova, da li onaj od direktnog konkurenta u bici za plasman u Čempionšip Barnslija, ili od otpisanog Forest Grina, koga samo još čudo može zadržati u Ligi 1. Od tima koji je već viđen u drugoj ligi Šefild Venzdej je sada u znatno težoj situaciji. Nisu iskoristili zaostale utakmice i ostali su na tri boda više od Ipsviča na trećem mestu, ali sa istim brojem mečeva. Ovo je poslednji odloženi meč Sova, a pet ga igraju na strani. Nevolja je što je Čeltenam u odličnoj formi i vezao je dve lepe pobede, prvo u gostima sa Piterboroom, a onda na svom terenu protiv Iksitera. U poslednje četiri utakmice uzeli su čak 10 bodova i odmakli konkurentima iz zone ispadanja. Još uvek nisu potpuno sigurni, ali su puni samopouzdanja i očekujemo da to potvrde i protiv Jorkširaca i ne izgube od očiglednog favorita. Za duplu šansu na domaćina 1x kvota je 2.10 u kladionici MaxBet.

Dambarton – Forfar – 1 @ 1.93 u MaxBet

I ovo je zaostali meč ali škotske Lige 2. Domaći Dambarton se nalazi na drugom mestu sa samo dva boda manje od vodećeg Stirlinga i ove dve ekipe vodiće trku udvoje za jedno mesto koje direktno vodi u viši rang. Postoji i baraž, u njemu će učestvovati tri ekipe, od 2. do 4. mesta, uz pretposlednji tim iz Lige 1. Pokušaće Dambarton da izbegne doigravanje i na kraju bude ispred Stirlinga. U poslednje vreme su popustili u formi Albion Roversi su ih deklasirali kao gosti sa 5:1, ali su zato u subotu uzeli bod kod Stirlinga u velikom derbiju ove lige. U goste im dolazi ekipa Forfara koja je trenutno 6. na tabeli i nema neke prevelike ambicije do kraja sezone. Gosti su pobedili samo jednom u prethodnih sedam rundi, ali su i izgubili svega dva puta. Ovo je četvrti ovosezonski okršaj ove dve ekpe i zanimljivo je da je Forfar uspešniji. Dva puta je bilo nerešeno, a jedan meč, onaj poslednji, dobio je Forfar na svom terenu sa 2:1 sredinom januara. Vreme je za pobedu Dambartona, ali znajte da su razlike u kvalitetu timova u ovom rangu vrlo male. Za jedinicu se dobija koeficijent 1.93 u kladionici MaxBet.

Aubštad – Unterhašing – 2,2+ @ 2.38 u MaxBet

Ekipa iz predgrađa Minhena grabi ka baražu za plasman u treću nemačku ligu. Da, govorimo o Untehašingu, ekipi koja je pre nešto više od dve decenije igrala i u Bundesligi. Dve sezone su proveli u elitnom rangu a od tada kreće njihov pad. Nisu dse dugo zaustavljali ni u Cvajti, a sada su u regionalnoj ligi Bavarske. Na sreću, vodeći su tim na tabeli i sva je prilika da će na prvom mestu ostati do kraja sezone. To automatski ne znači da će igrati u trećoj ligi od leta, već će morati u baraž protiv pobednika neke druge regionalne lige. Takav je sistem takmičenja i ne vredi vam da pobedite sve utakmice u prvenstvu ako budete poraženi u baražu, ostajete četvrtoligaši. Gostovanje u Aubštadui, seocetu u pokrajini Bavarska, ne bi trebalo da predstavalja veliki izazov za Unterhašin pogotovo jer je domaćin izgubio sve četiri utakmice u nastavku sezone. Još nisu skliznuli u zonu ispadanja, ali su na granici. Bodove spasa Aubštad će morati da traži u narednim utakmicama, a sada je naš predlog pobeda gostiju uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.38.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 9.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.