Tiket za veče (subota, 01.04.2023)

tiket dana

U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a večernji tiket nam donosi po jedan meč iz italijanskog, portugalskog i argentinskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Juventus – Verona – 3+ @ 2.15 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za subotu nam dolazi iz Serije A gde će Juventus ugostiti Veronu.
Stara dama nakon svih onih problema i oduzimanja bodova u poslednje vreme beleži zaista sjajne rezultate, a utisak je da se to najbolje videlo na meču prošlog kola protiv Intera, kada je tim iz Torina na Đuzepe Meaci slavio rezultatom 0:1.
U ovom trenutku se izabranici Masimilijana Alegrija nalaze na sedmom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Atalantu i svakako da treba očekivati napad Juvea na tu šestu poziciju, koja na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu Evrope.
Što se tiče Verone, Darko Lazović i drugari će po svemu sudeći narednu sezonu provesti u Seriji B, pošto trenutno ekipa iz grada ljubavi ima pet bodova manjka u odnosu na Speciju koja se nalazi u bezbednoj zoni. U prošlom kolu je tim sa Bentegodija doživeo poraz na gostovanju kod prežaljene Sampdorije, a taj susret u Đenovi je završen rezultatom 3:1.
Gosti moraju da idu na sve ili ništa, dok Juventus u poslednje vreme na domaćem terenu igra mečeve sa velikim brojem pogodaka, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ uz fantastičnu kvotu 2.15 u Mozzartu.

Sporting – Santa Klara – 4+ @ 2.10 u Mozzartbet

Portugalska Primeira polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta pripremili meč u Lisabonu na kom će Sporting ugostiti Santa Klaru.
Popularni Lavovi igraju nešto slabije ove sezone nego što je to bio slučaj u poslednjih nekoliko godina, a u ovom trenutku se izabranici Rubena Amorima nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na trećeplasiranu Bragu, a treba podsetiti da je ta treća pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, što između ostalog i jeste primarni cilj Sportinga.
U prošlom kolu su popularni Lavovi odigrali jedan sjajan meč na svom terenu protiv Boaviste i bez većih problema slavili sa 3:0, a naravno, treba napomenuti i to da je portugalski predstavnik u osmini finala Liga Evrope uspeo da eliminiše favorizovani Arsenal i to nakon boljeg izvođenja jedanesteraca.
U goste im stiže Santa Klara koja slovi za najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja portugalske Primeire, o čemu svakako najbolje svedoči i trenutni plasman na poslednje mesto na tabeli, pa kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo nekadašnjeg učesnika u kvalifikacijama za Ligu konferencije naredne sezone gledati u Segundi.
Sve osim pobede Sportinga bi bila prava senzacija, a vrlo lako se može desiti da nam ovaj susret u prestonici Portugala donese i dosta golova, pa je topla preporuka igra 4+ uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Barakas – Boka Juniors – 2 @ 2.05 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji susret u večernjem tiketu za subotu nam dolazi iz Argentine gde će snage odmeriti Barakas i Boka Juniors.
Barakas se trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli i sigurno da će primarni cilj ove ekipe biti opstanak u društvu najboljih, što ne bi smelo da se dovede u pitanje, s obzirom da se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz devet osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Barakas odigrao jedan dobar meč na gostovanju kod Tukumana, koji je na kraju završen bez pobednika pošto je bilo 1:1.
U poslednjih nekoliko sezona smo navikli da Boka Juniors igra jako loše na startu prvenstva, međutim, kako vreme prolazi tako i tim sa Bombonjere podiže svoju formu i na kraju dođe do primarnih ciljeva, što je bio slučaj i prošle sezone kada je Boka došla do titule šampiona Argentine i to nakon prave drame u poslednjem kolu.
U ovom trenutku se izabranici Huga Ibare nalaze tek na četrnaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je aktuelni šampion Argentine mimo svih očekivanja poražen na svom terenu od Instituta, kada je bilo 2:3. U međuvremenu je tim sa Bombonjere u Kupu bez većih problema eliminisao niželigaša Olimpa, rezultatom 2:1, a bila je to prilika da Ibara malo promeša karte i odmori najvažnije fudbalere za ovo gostovanje.
Za očekivati je da neosporni kvalitet gostiju iz Buenos Ajresa ispliva na površinu, pa vam hrabro preporučujemo da ovde odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 9.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.